Armonia si echilibrul unui cuplu sunt cele mai esentiale elemente cand vine vorba de longevivitatea acestuia, fiind bazele unei relatii de cuplu reusite. De cele mai multe ori uitam sa ne mentinem relatia de cuplu si ne limitam la elementele normale pe care le intalnim la tot pasul, considerand ca iubirea nu are margini si nu are nevoie de motive ca sa reziste.

bungee jumping
bungee jumping

10 lucuri in 2

Cei mai multi dintre noi sustin ca iubirea vine din interior si din lucurile marunte facute in doi. Dar incercati sa faceti si alte lucruri in doi. O varianta ar fi sa incercati 10 lucruri de facut in doi:

  1. aranjati o plimbare cu balonul cu aer cald. Chiar daca este un sacrificiu financiar, acest lucru va va mentine romantismul si va vor umple sufletul cu emotii calde la cele mai inalte culmi.
  2. cand planificati concediul la mare, trebuie sa includeti in planurile de vacanta un moment in care sa inotati cu delfinii. Cu siguranta veti surprinde bucuria din sufletul si din ochii celuilalt.
  3. daca sunteti un spirit mai aventurier, incercati sa faceti bungee jumping. Senzatia de alunecare si de declin de la o inaltime mare va crea impresia de libertate si va vor conferi spiritul aventurier de cuplu.
  4. daca se zvoneste ca va urma o ploaie de meterioriti, mergeti intr-o zona de munte sau de deal pentru a observa fenomenul. Cel mai sigur va veti exprima sentimentele si gandurile intr-o armonie perfecta.
  5. iesirea intr-un club trebuie sa va asigure libertate si distractie, si cum puteti avea aceste elemente daca nu participand la un concurs de karaokee toata noaptea.
  6. plecati intr-o vizita la kilometri distanta? incercati sa faceti un scurtmetraj. Poate ca pe moment vi se va parea o idee banala, dar in timp va fi o amintire placuta.
  7. mergeti la ski in vacanta de vara intr-o tara cu zapada. O amintire cu totul si cu totul de neuitat.
  8. sariti macar o data cu parasuta. Experienta placuta care invinge toate fricile in cuplu.
  9. desenati pe un perete al camerei voastre lucruri care va incanta viata.
  10. alegeti o schimbare de look unul pentru celalalt.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *