Manequeen

Gandeste-te cum ar fi sa ai cele mai mari castiguri si ce ai putea face cu ele. Ce ai face cu sume imense de bani, in fiecare luna? Probabil nu te-ai gandit, pentru ca locul de munca actual nu prea iti permite sa te gandesti la ce ai putea face cu banii. Stii sigur ca ai de cheltuit banii pe facturi, intretinere si alte treburi ale casei. Rareori iti mai ramane ceva si pentru tine, sa-ti cumperi o rochita sau un accesoriu care iti place. Daca asta se intampla, a trebuit sa faci economii pentru a cumpara acel lucru. Ceea ce este de-a dreptul tragic! O femeie nu trebuie sa fie nevoita sa faca asemenea sacrificii, pentru ca vorbim despre o fiinta delicata si gingasa. Asadar, o femeie trebuie sa traiasca o viata in confort pentru ca asta merita ea. Iar pentru a avea o viata asa, trebuie sa luam atitudine si sa ne gandim la o schimbare radicala. Acea schimbare incepe cu jobul, la care trebuie sa renuntam pentru ca nu ne aduce beneficii. Un job cu adevarate beneficii pentru o femeie, atat materiale, cat si spirituale este cel de model de videochat. In mod normal, un model poate castiga intre 500$ si 20.000$ la Manequeen. Imagineaza-te cu asemenea sume in buzunar. Ce ai face? Ai fi fericita? Eu cred ca da! Pentru ca Manequeen dispune de toate facilitatile si conditiile de care are o femeie nevoie pentru a se simti pe deplin fericita, facandu-se angajari videochat pe manequeen.ro

3 cai simple prin care castig la Manequeen

Saracia este cuvantul care nu-si mai are loc in vocabularul meu de cand lucrez la Manequeen. Prin 3 lucruri simple, Manequeen m-a facut o femeie bogata, spiritual si financiar:

  1. Contractul legal, care este in conformitate cu prevederile legii si imi respecta drepturile cetatenesti. Prin acest contract, Manequeen imi ofera protectia legii si ma tine mereu in siguranta, dandu-mi sansa de a profita de numeroase beneficii de pe urma acestuia. Unul din beneficiile primare a fost faptul ca mi s-a oferit la semnarea contractului un comision de 60% din castiguri in prima luna, pentru a-mi putea rezolva problemele.
  2. Salariul bilunar, intre 1.000$ si 2.000$ pe perioada, adica peste 3.000$ lunar. Acesti bani imi ofera tot confortul pentru care am ravnit toata viata, putand sa ma bucur pe deplin de placerile vietii.
  3. Bonusurile de la Manequeen. Au existat mai multe tipuri de bonusuri de care eu am beneficiat, printre care si ShoesQueen, DressQueen si PurseQueen. Aceste bonusuri au constat in pantofi Musette, rochii Poema si genti Musette, pe care le primeam la fiecare depasire de 10%, 15% sau 30% a salariului din luna anterioara. Mai exista un bonus foarte special de care am profitat, si anume o bijuterie Swarovski superba pentru ca mi-am convins o prietena sa lucreze aici.

Manequeen chiar este tot ce mi-am dorit!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *