In momentul in care ramai insarcinata este normal sa iti doresti cat mai repede sa afli daca va fi o fata sau un baiat. Astfel, te tot duci la medic insa el nu poate sa iti spuna pentru ca ecografia nu poate sa vada atat de devreme organele copilului. Din acest motiv, femeile sunt nerabdatoare sa afle care este sexul copilului.

Sigur ca acest aspect este valabil si in cazul taticului care abia astepta ce va veni pe lume. Apoi, sa nu omitem sa spunem ca orice parinte, indiferent de ceea ce spune are o anumita preferinta in legatura cu ceea ce si-ar dori sa fie copilul.

In continuare, voi prezenta cateva trucuri care te vor ajuta sa afli care este sexul copilului inainte ca sa faci ecograf:

  1. In primul rand, as vrea sa amintesc despre testul cu verigheta. Acest test se refera la faptul ca mamica ar trebui sa lege o verigheta de un fir de par sau de o ata subtire. Se pune verigheta deasupra burtii si se misca cu ajutorul firului de par. Apoi, daca verigheta se misca in mod circular cel mai probabil vei avea fata in timp ce daca verigheta se va misca ca un pendul, cu miscari stanga-dreapta inseamna ca este baiat.
  2. Testul formei burtii este un test de succes care de cele mai multe ori s-a adeverit. Este vorba despre faptul ca daca burta este sus inseamna ca ai fata iar daca este mai jos inseamna ca este baiat. In plus, daca burta ta arata ca si cum ai fi inghitit un pepene verde si ai burta tuguiata inseamna ca ai fata iar daca burta este rotunda, uniforma inseamna ca ai baiat.
  3. In plus, daca iti este pofta de dulce inseamna ca ai fata, daca iti este pofta de acru inseamna ca ai baiat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *