Mai sunt doar cateva zile si urmeaza sa vina Ziua indragostitilor. Probabil ca te-ai gandit ce ai putea sa faci pentru ca sa mentii sau sa reaprinzi focul dintre tine si partenerul tau. Sigur ca dupa o perioada de timp, dupa ce cei doi parteneri incep sa aiba grijile si problemele comune oamenii nu mai au atat de mult timp liber ca sa reuseasca sa se rasfete si sa aiba grija de ei. Totusi, este foarte important sa facem astfel incat sa avem diferite activitati care sa mentina focul psiunii aprins intre cei doi parteneri.

In continuare, vom prezenta cateva destinatii in care puteti pleca impreuna cu perechea dvs. pentru ca totul sa fie mult mai frumos si sa reaprindeti pasiunea dintre voi. Iata unde poti evada impreuna cu sufletul tau pereche si ce puteti face:

In primul rand, o destinatie extrem de frumoasa este Parisul. Capitala Frantei se dovedeste de cele mai multe ori a fi una dintre cele mai cautate destinatii de catre indragostiti. Aici puteti petrece momente unice si de neuitat alaturi de partener.

Paris

De asemenea, trebuie sa stiti ca Parisul este mult mai ofertant in acest an deoarece hotelierii au inceput sa scada preturile cu pana la 25% pentru a nu pierde turistii. Oricum ar fi, cel mai dorit si mai fierbinte loc pentru cei indragostiti este Turnul Eiffel deoarece aici se realizeaza chiar mai multe selfie-uri decat in Londa sau Roma. Daca te indrepti spre Pris ar fi totusi indicat sa iti faci o rezervare cu cateva zile inainte daca vrei sa ai acces in turn. Altminteri, coada poate fi interminabila.

Via Dell’Amore

Este o statiune italiana care merita sa fie vazuta. Aici veti intalnit unul dintre cele mai frumoase locuri pentru indragostiti si cu siguranta va veti dori sa mai mergeti cel putin o data. Via Dell’Amore este de fapt drumul de legatura dintre riomaggiore si Manarola.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *