Privind la altii totul pare simplist insa practic vorbind sa tii diete gandindu-te pe termen lung la modul in care arati nu este tocmai un vis. Cu toate acestea avem nevoie de diete care sa tina la distanta semnele de imbatranire mai ales in cazurile precoce.

Din lista de alimente de care ar trebui sa te feresti incearca limitarea daca nu chiar si excluderea unora alimente precum:

  • Prajeli. Mai ales cartofii prajiti care sunt de o savoare aparte asa cum cred unii. Sunt varianta de cartofi care iti vor strica colesterolul si de care ar trebui sa te feresti. Si in general orice tip de prajeala este de evitat, acele uleiuri partial hidrogenate.
  • Produsele de patiserie. Desertul pe care il savuram tot mai adesea. In primul rand ingrasa, in al doilea rand au un continut mare de zahar, ceea ce nu este tocmai bine pentru organismul tau. O alternativa tine de deserturile facute in casa.
  • Alimente procesate, mezeluri. Din nou o forma mai usoara de a servi ceva la masa cum gandesc unii. Cea mai mare parte din acestea au un continut mare de sare, ceea ce din nou afecteaza dat fiind ca nu ar trebui sa depasim un maxim de 5 grame pe zi. La asta se adauga o multime de probleme ce rezulta din continutul mare de sare si in plus ce tine de digestie caci procesul se ingreuneaza in astfel de cazuri.
  • Alcoolul nu numai ca distruge ficatul insa in timp omoara procesul de regenerare a celulelor astfel ca intervine si imbatranirea precoce.

Si nu exista numai nu-uri in aceasta lista. Asa cum este recomandarea de acum clasica este important sa consumam cat mai multe fructe si legume. Somonul ar trebui sa faca parte in mod frecvent din meniul tau, carnea de curcan in loc de carnea grasa de porc si un pahar de vin insa consumat numai la masa,.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *