Despre fericire s-au tot scris lucruri si s-a tot spus ca este de fapt o alegere. Alegi sa fii fericit pentru a nu simti cat de greu iti este in viata. Si pana la urma nu strica sa iti impui si sa te influentezi sa crezi ca poate fi si mai rau. Pana la urma nici nu iti dai seama cand esti fericit ci abia cand dai de necaz. Antreneaza-ti mintea sa creada ca totul este bine.

Pe cat de ciudat, iesit din comun suna totul pe atat de adevarat si eficient, sa-ti antrenezi mintea pentru doza de fericire de care sa ai parte inseamna sa tii cont de:

  • Alegerea momentelor potrivite. Alege-ti momentul in care sa te simti bine. Ca este fericirea de care ai nevoie sau nu ramane de vazut insa poti oricand sa iti rezervi cateva momente pentru tine. Ritualul de dimineata, cafeaua de dupa masa, baia relaxanta seara orice moment iti doresti se indreapta spre tine atat timp cat iti doresti si alegi asta.
  • Concentreaza-te pe aspecte de impact. Oamenii au nevoie in general de siguranta, de satisfactie si de sanatate. Astfel ca va conta pentru fiecare in parte sa aiba o stare buna de sanatate, oameni dragi pe care sa se bazeze si  nu in cele din urma un drum lin in orice domeniu. Ori ceea ce iti provoaca nefericirea este ceea ce trebuie sa devina punctul tau de maxim interes.
  • Nu ai probleme ci situatii. Sau chiar provocari. Asta te va motiva mereu sa inveti ceva nou. Astfel ca ar trebui sa ramai mereu un mic curios care sa gaseasca mereu o alta si alta cale. Sa gandesti in perspectiva, sa iti gasesti satisfactia de a descoperi mereu ceva nou sunt lucruri mici care insa sa conteze mai mult decat ai crede.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *