Apa termala este un tratament adecvat pentru ten. Insa dincolo de ceea ce in stilul clasic toata lumea stie apa termala aduce numai beneficii. Nu costa foarte mult si totusi aduce calitatea si eficienta unui tratament. Din lista care te intereseaza, a avantajelor pe care sa le ai apeland la apa termala, se numara:

  1. Pentru pielea sensibila dupa orice forma prin care a fost agresata apa termala calmeaza si trateaza. Spre exemplu comuna foliculita. In orice caz doar pulverizarea de apa termala imediat dupa incident va grabi procesul de tratare.
  2. Pentru machiaj. Nu va inlocui acea baza necesara in acest sens insa cu siguranta ca tine de modul in care se poate fixa mai bine un machiaj. In plus se evita senzatia de incarcare a tenului, dar si un aspect in acest sens si ajuta cand vine vorba de nevoia de a reimprospata aspectul. Una peste alta dupa machiaj apa termala te protejeaza de amestecul de praf si particule din mediu sa se fixeze tot pe fata ta.
  3. Dermatologii sunt cei care recomanda apa termala ca si tratament pentru diverse afectiuni ale tenului. In caz de eczema sau acnee, cicatrice sau orice forma de dermatita apa termala nu are contraindicatii.

Care sa fie secretul sau? Apa termala contine ioni de magneziu, cei care ajuta la hidratarea profunda a celulelor. Hidrateaza profund si mentine sanatatea acestora la un nivel optim, stimuland in egala masura si regenerarea lor. In plus are grija de tonifierea pielii. Aduce ca o gura de aer proaspat astfel ca te poti baza pe ea ca simpla metoda de a te trezi mai bine, de a arata fresh.

Contine saruri naturale, aplica o pelicula pe piele si trateaza profund. Chiar daca ai tendinta sa crezi ca va usca pielea imediat dupa aplicare de vina este doar sarea care retine apa pe moment.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *