In lumea moderna avem tot felul de gadget-uri care sa ne ajute sa ne usureze munca. Si daca ai crede ca numai barbatii sunt cei disperati de astfel de dispozitive te inseli- femeile isi doresc si ele in egala masura sa aiba la dispozitie acele unelte care sa le ajute. Si din aceasta serie exista inelul inteligent, acel accesoriu care sa le ajute pe femei sa tina cont atat de modul in care isi gestioneaza apelurile si folosirea telefonului cat si cand vine vorba de aspectul fizic.

Ringly, caci asa este numit, face parte din clasa de accesorii de top pe care se pune un accent din ce in ce mai mare. Este o adevarata bijuterie pretioasa pentru ca este realizat din aur de 18 carate. Si nu dezamageste nici cand vine vorba de design caci include si o piatra pretioasa. De fapt aici se intampla toata minunea.

Pe o parte laterala a acestui inel exista senzori care se conecteaza la telefon prin bluetooth. Inelul emite o mica lumina si vibreaza cand cineva apeleaza sau cand intervine un mesaj. Sub orice forma cineva te cauta pe telefon inelul te instiinteaza. Acest lucru este fara doar si poate un aspect util. Sa nu uitam ca de cele mai multe ori femeile isi lasa telefonul in husa, oriunde prin casa sau chiar in geanta si uita de el. Asta ar putea insemna sa piarda o sumedenie de apeluri.

Destul de obsedati de a fi la curent cu toate inelul Ringly este cel care te avertizeaza cand atentia ta trebuie sa se indrepte spre dispozitivul mobil. Si nu in cele din urma se poate alege nivelul dorit de vibratie. S-ar putea crede ca desi vibreaza nu se va simti spre exemplu cand mergi in club. Insa si din acest punct de vedere Ringly este util caci cu un nivel ridicat de vibratii te va ajuta sa simti cu adevarat cand trebuie sa fii atent.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *