stailer bistrita

Dacă ești din Bistrița, dacă ești fan al vizitelor la saloanele de hair and beauty, atunci cu siguranță te vei bucura să auzi despre Stailer, că este activ și în orașul tău. De când a apărut această platformă s-a tot extins, acum însumând 20 de orașe active în total și nu se oprește aici.

Despre Stailer și cum să treci pe online

Se spune că ce funcționează nu merită schimbat. Dar, știm cu toții că este ineficient să mergi personal la recepția unui salon pentru a te interesa despre o programare în viitorul apropiat. Aproape că îți răspund Doamne ferește dacă pomenești despre o programare în aceeași zi. La fel de ineficient este și să suni de la salon la salon, pentru că efectiv pierzi timp căutând.

În schimb, Stailer îți propune variantă online, cea de digitalizare. Concret, accesezi această platformă, setezi datele conform cărora să fie realizate căutările. Aici ne referim la data, ora programării, orașul tău și pentru cine să fie serviciul. Poți, de asemenea, să cauți specific în funcție de numele unui stilist sau salon. În câteva clipe primești afișată lista cu saloane de coafura din Bistrita sau din orașul selectat de tine.

Tot online, de aici poți seta programarea dorită. Ai confirmarea online și nu este necesar să revii telefonic pentru a confirma programarea ta. 

 

Orice programare realizată astfel are prioritate să spunem, întrucât faci totul mai rapid, nu mai depinzi de nimic. Poți deci să te programezi la prima oră a dimineții sau noaptea târziu. Te prezinți la salon, arăți programarea efectuată și atât.

Ai încercat această variantă? Spune și altora

Stailer a fost creat încât să corespundă cu stilul de viață modern, al omului modern din zilele noastre. Astfel, din câteva click-uri reușești să te programezi la saloanele de hair and beauty. Dacă alegi să îți faci un cont aici ai și ceva funcționalități în plus. Ai informatii extra aici.

Tot aici, fiecare salon înscris își prezintă oferta. Înainte de a seta o programare ai la îndemână detalii precum prețul unui serviciu, durata acestuia. Ai, de asemenea, și recenzii ale clienților care au mai încercat serviciile unui salon. Te poți ghida deci după un reper cât se poate de realist. Și tu poți lasă o recenzie după ce ai fost la un salon și programarea în cauză ai realizat-o prin Stailer.

Spune lumii despre asta și contribuie și tu câte puțin la această comunitate. Este un pariu câștigat faptul că după o primă experiență astfel vei dori să repeți povestea. Stailer vine și cu o aplicație dedicată, pe care o poți utiliza ori de câte ori îți dorești și ai nevoie. Astfel, la un click distanță ai o agendă virtuală și îți faci o gestiune practică privind programările la salon.

Ai încercat? Ar fi timpul. Accesează oricând, gratuit, pagina stailer.ro sau descarcă aplicația cu același nume, disponibilă desigur gratuit. Poți face asta din pagina oficială sau din App Store, respectiv Google Play sau App Gallery.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *