Frumusete Servicii

Când nu ai timp de pierdut, programează-te la salon prin Stailer

Stailer

Trăim acele vremuri în care totul este parcă pe repede înainte. Ni se pare că îmbătrânim mai repede, că viața ni se scurge prea repede. Nu poți opri timpul în loc, însă poți să te bucuri mai mult de ceea ce trăiești. Învață să îți eficientizezi timpul și când vine vorba de programările la salon alege Stailer, platforma care digitalizează totul.

Cu Stailer este mai ușor

Oricine caută calea mai ușoară pentru a-și rezolva diverse task-uri. Așa au apărut aplicațiile și tot felul de servicii ce promit să eficientizeze timpul pe care îl alocăm unor lucruri. Când ți-ai dat seama că și timpul pe care tu îl aloci programărilor la salon este irosit, vei apela la Stailer. Este vorba despre un mod mai simplu de a face programari la salon Golden Times in Iasi spre exemplu sau la locații asemenea din București, Oradea, Cluj ori Timișoara.

Cei care accesează pagina stailer.ro pot realiza o programare la unul din saloanele înscrise aici, cu mult mai rapid și ușor față de orice altă variantă. Pentru că nu se vor mai obosi să sune pentru a se programa, iar în ceea ce privește căutările nu trebuie să acceseze fiecare pagină în parte pentru a descoperi detalii despre fiecare locație.

Totul în același loc și la un click distanță

Dacă ești în căutare de tratamente pentru par in Iasi spre exemplu, o simplă căutare în portalul Stailer îți afișează tot ce îți dorești să știi. Adică care sunt acele saloane disponibile, fix în intervalul indicat de tine. Ai nu doar lista saloanelor, ci și detalii pentru fiecare locație în parte. Asta înseamnă costuri estimate, durata de timp estimată în ceea ce privește sesiunea dorită, cum să ajungi acolo sau ce spun alți clienți despre experiența lor într-o locație.

În plus, dacă alegi să devii să spunem client fidel în ceea ce privește accesarea acestui portal, îți poți face cont aici. Nu va conta dacă ești genul acela de persoană care accesează pagina pentru o vizită one time și o unică programare lunar sau vei face programări pentru toți cei dragi ție. Nu ești condiționat de astfel de aspecte.

Ai tot ce trebuie să știi, în același loc și la un click distanță.

Din cont poți gestiona programările

Unii sunt chiar înnebuniți după ideea de a ține o agendă cu toate programările. Din experiență știu că astfel își pot contoriza mai bine timpul. Alții descoperă asta în timp. Indiferent din ce categorie faci parte, ține cont că Stailer îți oferă această posibilitate, de a gestiona eficient programările.

Din contul creat aici poți seta și remindere, dacă crezi că este cazul ca cineva să îți amintească să te pregătești pentru vizita la salon. Iar dacă  anulezi sau dorești reprogramare poți face asta oricând, accesând aceeași pagină.

În lumea în care parcă nu ne ajunge cât e ziua de lungă pentru câte task-uri avem de făcut, este bine de știut că avem și instrumentele necesare pentru a lucra cât mai eficient. Descoperă Stailer!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *