Nu trebuie sa dai de greu pentru a-ti da seama ca ai gresit si trebuie sa schimbi foaia; nu trebuie sa te lovesti de situatii care sa iti demonstreze ca ai gresit. Insa prea greu se intampla sa o iei pe un drum bun cand parca preferi pur si simplu sa mergi pe aceeasi ruta. Oamenii toxici din viata ta poti fi toti cei care pur si simplu iti vad doar scopul lor si pe tine te trag in jos.

  1. Fosti iubiti, foste iubiri. Chiar daca aparent incerci sa arati ca te-ai maturizat si ca iti pastrezi se pare un rol de educatie pana la urma cu ce folos ai putea inca sa tii prietenie cu cel care candva iti era iubit? Nu suntem in filme cand descoperi ca era gay si suneti se pare cei mai buni prieteni.
  2. Cei care te cauta numai la greu. Sunt cei de ocazie caci in afara faptului ca iti cer ajutor nu cunosc conceptul de prietenie. Pe cat de trist pe atat de greu pentru tine sa tii in frau ceea ce de fapt iti canalizeaza energia catre ajutorul unora care nici nu merita.
  3. Cel care nu te ia in serios. Se aplica de fapt pentru toti cei care nu sunt in punctul de a accepta o relatie serioasa, cei care doar iti pierd timpul. Doar ca de partea cealalta ar putea fi vorba de ranirea unor sentimente si de ignorarea a ceea ce altii isi construiesc ca fiind un viitor. Dezamgirea este prea putin spus pentru ce va urma caci este clar ca la un moment dat respectul de sine scade dramatic.
  4. Cei care te influenteaza negativ. Exista si categoria celor care au o influenta rea din rea vointa si din stilul rebel ce ii caracterizeaza. In orice caz sunt cei care te vor trage dupa ei in situatii ce nu iti fac cinste.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *