it600

 

In urma faptului ca energia electrica tinde sa se scumpeasca din ce in ce mai mult, consumatorii obisnuiti isi doresc sa gaseasca noi optiuni de a-si reduce facturile la curent. Cum se poate face acest lucru? Cu ajutorul tehnologiei: pe masura ce tehnologia a progresat in ultima perioada, au luat nastere gadget-urile inteligente, care au menirea de a face viata consumatorilor mai confortabila si, binenteles, mai ieftina. Astfel, ultima lansare in acest domeniu este reprezentata de termostatele inteligente, care promit o economisire la factura de curent cu pana la 20%, dar si un plus de confort pentru locuitorii unei case.

Exista o serie de factori care decid daca instalarea unui termostat inteligent este o optiune ideala sau nu: iar aici se includ care sunt avantajele pe care le poate aduce acesta in bugetul proprietarului. De asemenea, un termostat inteligent trebuie sa raspunda la cerintele ridicate ale consumatorului, astfel ca trebuie sa introduca un plus de confort pentru acesta.

Economie cu termostatul inteligent:

– un astfel de gadget este util pentru cei care isi doresc sa monitorieze consumul exact de energie, dar si care pot fi costurile energetice;

– util pentru cei care iubesc tehnologia, utilizatori de smartphone, tableta sau PC, care se simt confortabil in utilizarea diferitelor aplicatii inteligente;

– excelent pentru consumatorii care au un stil de viata intens, ocupat, dar care isi doresc sa isi programeze si sa manipuleze temperaturile din casa, de la distanta.

Ce caracteristici trebuie sa indeplineasca un termostat inteligent, pentru a fi considerat bun?

Exista o multime de termostate inteligente pe piata, care indeplinesc diferite caracteristici, asa ca decizia asupra celui mai bun poate fi o adevarata provocare pentru orice consumator. Insa, exista o serie de elemente cheie care trebuie luate in considerare, atunci cand se alege montarea unui termostat inteligent.

  1. „Multi-room control”- unele termostate permit controlul temperaturilor din zone diferite ale aceleasi locuinte, prin intermediul unei aplicatii pe smartphone. Acest lucru este considerat a fi extrem de util- mai ales daca locuinta este de mari dimensiuni si exista camere care nu sunt utilizate in mod continuu. De exemplu, daca locuitorii unei case folosesc, cu precadere, living-ul, dar si bucataria, acestia pot manipula caldura din cele doua incaperi, in functie de preferintele personale- o solutie excelenta in acest sens este termostatul salus it500, ce are un senzor ce permite controlul temperaturilor in doua zone diferite ale casei, oferind un plus de confort si o economie considerabila de energie.
  2. Control al apei calde- o multime de termostate inteligente pot fi utilizate pentru a controla si apa calda, dar si incalzirea din casa. Nu toate termostatele inteligente includ aceasta caracteristica, insa termostatul iT500 este ideal in acest sens, deoarece monitorizeaza si controleaza caldura si apa calda, de la distanta- indiferent de locul unde se afla utilizatorul. Si, pe langa un termostat traditional, unul inteligent poate fi programat direct de pe smartphone, tableta sau de pe PC- prin intermediul unei aplicatii.

Solutia ideala de economisire a energiei: Salus iT500

In general, orice termostat are telul de a reduce facturile la curent, insa, aceasta ultima generatie de termostate – iT500 de la Salus Controls- sunt descrise ca fiind inteligente deoarece pot regla temperatura din casa de la distanta fiind, de asemenea, mult mai usor de utilizat de catre consumatori. In plus, iT500 este un termostat ideal, deoarece pe aceasta cale se economiseste o cantitate considerabila de energie electrica, oferind un plus de confort consumatorilor.

Termostatul Salus iT500 poate fi gasit in mediul online pe pagina saluscontrol.ro, de unde utilizatorii pot descarca manualul de utilizare, instructiunile, dar si aplicatia de control a acestuia- compatibila cu iOS, Android si Windows Mobile.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *