kub

Ciudat si ironic, in vremuri moderne precum acestea ne intoarcem la origini si la anumite metode de multa vreme cunoscute. Este vorba si de modalitatea de cazare, de preferat sa fie tot mai aproape de natura decat la hotel. In  ultimii ani, multi dintre doritori si-au intors privirile catre alte metode, indeosebi alternative la hotelurile clasice. Pentru ca isi doresc o altfel de experienta, pentru ca uneori este chiar mai rentabil altfel, alegerea unei alte metode de cazare este de mare interes la ora actuala.

De ce nu la hotel

In primul rand, multi dintre noi s-au plictisit de acelasi stil urmat de fiecare data. Asa ca a incerca altceva este sarea si piperul. Desigur, asta nu trebuie sa insemne lipsa de confort sau pretentii scazute. Pur si simplu, cand iti doresti parca sa absorbi prin toti porii farmecul unui loc, cu tot ce are nou de oferit, parca a te caza la hotel nu mai suna la fel de tentant.

Mai cu seama cand poti gasi si alternative mai ieftine sau cel putin mai avantajoase decat cazarea la hotel, ai deja intreg contextul favorabil de a nu mai alege unitati clasice de cazare.

Ce alte optiuni sunt

De la cabane inchiriate la sistem de inchiriere in regim hotelier, nu putem spune ca alternative nu sunt. Dar o alta idee, un stil ce face parca furori se refera la kub. O casuta din lemn cu toate dotarile, cu toate standardele pentru a fi la inaltimea asteptarilor, un loc intim unde orice turist se poate desfasura in voie.

Un astfel de concept este relativ nou pe piata romaneasca, insa are deja popularitate. In fond se refera la constructii compacte, bine dotate si la fel de bine amplasate. Poate ca varianta de camping la ora actuala nu mai este de asa mare interes intrucat avem un stil de viata modern si nu ne putem lipsi de multe dintre serviciile actuale. Asadar, sa spunem un upgrade al campingului se refera la kub.

Un kub este o constructie rezistenta. Capacitatea este de 4 locuri de cazare, deci spatiu este suficient cat sa se compare cu o garsoniera. Dispun de paturi si canapele extensibile, electrocasnice, wifi, incalzire, ba chiar si parcare. Locuind aici practic ai la dispozitie toate facilitatile de care ai avea parte si la hotel sau oriunde in alta parte. Nimic nu iti lipseste.

Marele avantaj? Este fix in natura, iesi pe terasa si ai parte de o priveliste de neegalat. Iti poti lua animalul de companie, bucurandu-va impreuna de mai multa libertate, intimitate, de o vacanta relaxanta. Daca iti starneste interes, vezi site-ul rentakub.com.

Alte metode de cazare fara mai apelezi la hotel tin de inchirieri ale unor locatii strategice. Asta pentru a avea toate dotarile, posibilitate de acces la bucatarie, pentru a gati, spala si pentru a avea libertatea de a-ti face singur menajul. Comparativ cu un apartament dintr-un hotel costurile sunt evident mai mici.

Dincolo de preturi, conteaza expereienta in sine si avantajele pe care le poti descoperi si din alte metode decat cele clasice.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *