Avem de-a face in fiecare zi cu tot felul de trairi, incepand de la cele mai complexe si pana la cele mai simple. Ne intrebam de multe ori ce ar trebui sa facem pentru a gi mai sanatosi, mai buni. Sigur ca avem o multime de intrebari carora nu le gasim raspunsul si de multe ori nu stim ce ar trebui sa facem pentru ca totul sa fie in ordine.

Ne intrebam care sunt lucrurile care ar putea sa ne faca sa fim mai optimisti, sa privim tot timpul partea plina a paharului. In mod cert, vrem sau nu sa recunoastem sanatatea organismului este influentata in primul rand de sanatatea mintala.Oricum ar fi, oamenii optimisti sunt cu mult mai sanatosi, mai putin stresati si au un risc mult mai mic sa faca vreun atac cerebral decat persoanele care privesc tot timpul parte goala a paharului.

In continuare, vom prezenta cateva dintre obiceiurile oamenilor optimisti:

In primul rand trebuie sa stii ca oamenii optimisti sunt recunoascatori. In ciuda faptului ca nu sunt mereu multumiti, oamenii optimisti sunt mereu recunoascatori si se multumesc cu ceea ce au. Incearca sa faci un inventar a lucrurilor care se intampla in viata ta si nu neglija niciodata obstacolele, esecurile si lucrurile rele care se intampla in viata ta. Este o diferenta in a fi optimist si a fi visator. Realitatea trebuie sa existe intre voi indiferent cat de mult iti doresti sa se intample diferite lucruri. Oricum ar fi, esecurile nu sunt decat borne ale intelepciunii pentru care trebuie sa multumesti deoarece te fac sa ai o alta perspectiva asupra lucrurilor.

Iertarea este un alt obicei al oamenilor optimisti. Este mult mai usor sa spui ce ai de facut si este mult mai greu sa reusesti sa faci lucrurile respective. Cel mai usor lucru este sa poti  ierta si sa nu te gandesti la trecut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *