tinuta biroutinuta birou

Ai impresia ca domeniile bine stabilite sunt si cele care iti aduc o usurinta cand vine vorba de stilul vestimentar pentru care sa optezi. Asa sa face ca in alegerea unei tinute office ai in vedere camasile si pantalonii de asa natura, in culori reci. Insa asta nu iti asigura 100% alegere corecta.

Din lista de greseli pe care ai putea sa le faci cand iti alegi tinuta la birou se numara:

  1. Inclinatia sexy. Nu iti dai seama insa ai putea sa cazi foarte usor intr-o astfel de panta. Nu alege decolteuri adanci, nu miza pe linii care sa iti scoata in evidenta bustul ci din contra. Asta tine clar si de constructia fiecarei persoane in parte caci clar poate intentia nu este aceasta insa anumite camasi ar putea de fapt sa scoata in evidenta, in mod abuziv, bustul.
  2. Culorile. Si aici este o chestiune de gusturi insa clar trebuie sa se distinga culorile reci de cele prea vii. La birou se potriveste cel mai bine nuantele de blue, de albastru insa nu cel care iti sare in ochi. Si asta se aplica la mai toata gama si paleta de culori cunoscute.
  3. Accesoriile. Daca nu le ai ai traiesti cu impresia ca nu ti-a completat tinuta. Insa daca le ai si sunt peste masura, peste tot ai putea sa iti strici intreaga imagine. Din nou, echilibrul este totul.
  4. Tocurile inalte. In cel mai bun caz se accepta acea talpa ortopedica sau stilul wedges de pantofi. Insa tocurile inalte, oricat de elegante ar putea parea, sunt cele care te vor arata ca si cand defilezi pe podium. Asa ca este total nepotrivit sa iti arati chinul de a merge pe tocuri la birou.

In orice caz, tinutele de birou sunt menite sa puna accent pe elegant insa intr-un stil uman si nu aratandu-te ca si cand ai fi un tablou.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *