mit barbatimit barbati

Este cert ca tintind asupra sexului tare femeile tind sa creada anumite aspecte chiar daca nu este o regula generala si mai cu seama chiar daca este vorba doar de un mit. Asa se face ca din lista de aspecte ce nu ar trebui sa fie un interes si cu o doza de crezare se numara:

  1. Barbatii fug de responsabilitati. Da, se poate spune si astfel cand nu va dori sa oficalizeze totul insa culmea urmatoarea va merge si la altar. De fapt cand nu sunt siguri pe ei, cand nu au incredere ca va merge nu se implica. In plus nu exista diferente intre ei si femeile ce nu sunt pregatite sa  isi asume un anumit nivel de responsabilitate. Doar ca mirajul de a se casatori si de a schimba un statut le face sa fie cu mai mult avant.
  2. Prefera blondele? De fapt mitul blondelor nu tine de faptul ca acestea sunt cu un IQ mai mic si astfel sunt mai multe sanse de a le putea vraji si capta intr-o relatie sau de ce nu aventura. Tine de nivelul crescut de hormoni feminini si implicit de intreg aspectul cu accent pe feminin.
  3. Teama de ceas biologic. De fapt exista si in cazul lor aceeasi teama si problema doar ca se pare ca fertilitatea este la un nivel mai ridicat. Asa se face ca barbatii sunt potenti se pare aproape toata viata lor.
  4. Sunt interesati numai de aventuri? Excluzand ceea ce inseamna caracterul fiecarei persoane in parte pe masura ce se maturizeaza intervine si selectia din acest punct de vedere astfel ca in timp acestia se vor dovedi clar seriosi cu privire la relatiile serioase.

Una peste alta probabil ca se dovedeste inca o data faptul ca barbatii se maturizeaza cu mult mai tarziu. Asta nu inseamna ca sunt de blamat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *