Daca lenea este atat de mare incat sa consideram ca este greu sa mananci atunci shake-ul te poate salva. Insa nu este de orice fel ci creat dupa o reteta bine pusa la punct si tinand cont de ceea ce organismul are nevoie in fiecare zi. Se numeste pe scurt Soylent si este creatia unui programator din Atlanta.

Ce este Soylent

Tine cont in primul rand de faptul ca organismul are nevoie de calorii in fiecare zi. Acest shake include injur de 2000 de calorii, ceea ce inseamna necesarul unui adult. Insa nu numai atat. Acelasi shake aduce intr-un complex de nutrienti vitamine, minerale. Pe scurt tot ceea ce organismul are nevoie pentru a functiona normal in decursul unei zile, insa intr-o formula se pare concentrata astfel ca ceea ce extragea din mancarea de zi cu zi acum este de fapt masa in sine.

Shake-ul Soylent a fost creat asa cum marturiseste chiar marele „bucatar” din nevoia de a salva timp si nu numai; preocupat cu studii si examene, cu treaba de zi acesta nu mai avea timp de gatit. Dar dincolo de timpul sau era preocupat si de nutritie. La un mijloc de situatie practic Soylent vine sa ajute pe cei atat de ocupati incat nici placerea mancatului nu mai este la fel.

Insa salvarea nu vine numai din timp ci si din bani. Costa foarte putin si nu numai atat insa te scuteste de costuri la gaz spre exemplu. Costurile aferente gatitului si care sa se adune rand pe rand la costurile lunare te fac in cele din urma sa gasesti tot mai multe motive pentru care alimentatia de zi cu zi este sofisticata si cere timp si nu numai.

Dar sa vedem si cealalta parte a paharului Soylent este si acel shake care iti fura din placerea de a savura tot ceea ce inseamna un meniu bogat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *