oja

Te-ai intrebat vreodata cate lucruri poate sa spuna culoarea ojei favorite despre tine? In urma acestui articol, veti putea cunoaste persoanele din jur mult mai bine, doar fiind atent la acest aspect. Culoarea acesteia ne poate influenta starea de spirit.

  • Femeile care aleg un lac de unghii mat, au o fire libera si naturala. Aceste persoane au un puternic simt al observarii detaliilor si au foarte multa incredere in ele.
  • Oja neagra si cea gri denota un caracter puternic. Persoanele care apeleaza la aceasta culoare sunt nonconformiste si lupta pentru drepturi. Aceste extravagante culori ne atrag atentia asupra persoanei in mod deosebit.
  • Oja rosie denota seductia. Femeile care au pe unghii aceasta culoare, sunt hotarate, feminine si extrovertite. Daca esti o fire timida si vrei sa ascunzi asta, oja rosie re poate ajuta. Mai mult decat atat, iti va pune in evidenta trasaturile feminine.
  • Oja verde este mai dificil de asortat, deci persoanele care decid sa o poarte sunt indraznete si increzatoare in propriile forte. Fie ca lacul este sidefat sau mat, oja verde va creea impresia de viata si voie buna. Indiferent ca suntem bine dispusi sau nu, dotorita ei ne putem schimba starea de spirit intr-o clipita.
  • Oja roz este preferata de personele care nu vor sa iasa in evidenta prea mult, adica persoanele mai timide. In general ojele de o culoare pala denota o personalitate calma, romantica si visatoare. Aceste culori sutn foarte usor de folosit, caci merg oricand si oriunde.
  • Oja galbena scoate in evidenta un caracter dinamic. Fiind o culoare foarte puternica, obisnuieste sa ne atraga atentia in mod deosebit. Aceasta ploaie de raze solare exprima o stare de bine si ofera un look foarte fresh.
  • Oja cu sclipici este adorata de femeile carora nu le este frica sa iasa in evidenta. Extravaganta si personalitatea puternica sunt evidentiate foarte bine astfel. Asta inseamna ca esti foarte atenta la aspectul tau fizic si doresti sa fii stralucitoare in adevaratul sens al cuvantului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *