Femeile sunt adevarate enigme si asta o spune toate lumea. Insa si cand vine vorba de a conduce fac greseli ce incurca si pe altii si le fac o imagine mai putin placuta. Sau sa le spunem ca sunt doar delicate si atat. Cert este ca atunci cand sunt la volan acestea fac greseli ce se inscriu in categorii de genul:

  1. Se uita in oglinzi mai mult pentru a retusa machiajul. Este deja o chestiune celebra si sa vezi o doamna cum se rujeaza in oglinda in timp ce sta la volan este si hilar. Din fericire asta se intampla numai la semafoare insa chiar si asa ajung de multe ori sa fie claxonate.
  2. Fac prea multe lucruri la volan. Si asta este deja o chestiune clasica cand in timp ce sofeaza isi aduc aminte de cine stie ce programare, observa se pare si mizeria de pe parbriz, se gandesc la urmatorul pas pe care ilvor face si nu in cele din urma doresc sa sune pe cineva sa mai puna la punct varii aspecte. Una peste alta isi dovedesc si aici faptul ca au o atentie distributiva.
  3. Stresul bata-l vina. Daca inca de la inceputul sofatului se intampla sa fie claxonate, sa incurce drumul sau sa faca manevre oarecum mai putin ortodoxe considera ca au deja ziua compromisa. Incep sa conduca ofensiv si nu isi fac deloc un bine cu asta.
  4. Mersul prea incet. Daca barbatii faca asta cand merg la agatat sau ies pe faleza femeile fac asta cand nu mai stiu pe unde sa o ia, care sa fie drumul bun si pentru ca nu cunosc zona ajung sa fie mai mult decat ingrijorate. Te recunosti?
  5. Parcheaza oricum numai sa stie ca au lasat masina acolo. Ce mai conteaza cand rotile sunt cine stie cum, ca au urcat usor si pe bordura?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *