Cui nu-i plac nuntile? Cred ca fiecare persoana viseaza la evenimentul vietii lor, in special fetele. Clipa in care viata lor capata in final un sens si totul prinde culoare, desenand pictura vietii si asezand-o intr-o rama, pe un perete fix reprezinta exact dorinta indragostitilor.

Mireasa este in centrul atentiei, ea fiind elementul surpriza, alaturi de mire. Ei sunt perechea minune ce urmeaza a merge mai departe pe cararea vietii din acel moment impreuna, impartind si bune si rele. O nunta este alcatuita dintr-o multime de etape ce necesita indeplinirea lor pe deplin. Fie ca vorbim de garderoba mirilor, fie de meniu, fie de aranjamente si chiar locatie, totul este musai sa straluceasca.

Locatia este un factor insemnat urmat de aranjamentele de nunta. Nu stiu despre voi, dar eu mereu mi-am dorit ca nunta mea sa fie desfasurata intr-un cadru intim, natural, alaturi de familie, prieteni si toti cei dragi. Am visat la un loc unde bunavointa, speranta si visele despre viitor sa infloreasca si sa cladeasca noi planuri si idealuri. Si m-am gandit la corturi nunti. Da, stiu ca suna putin neasteptat, dar da. Ce alt loc simplu si natural, totodata familiar si calduros poate fi daca nu corturile pentru nunti?!

Asadar, intr-un exces de visare si planuind un oarecare viitor apropiat am facut o cautare: corturi nunti, corturi de inchiriat. Numai la asta ma gandeam. Si intr-un final mi-am gasit raspunsul la intrebari.

Tent Event – raspunsul la intrebarile mele

Este o firma ce se ocupa cu plasarea corturilor pentru nunti in aer liber, transformand un peisaj intr-o adevarata lucrare de arta, rezultatele fiind pe masura sau dupa cum ei descriu „WOW”. Cateva puncte in plus pentru care as alege aceasta firma ar fi:

  • Eficienta. Corturi nunti  – Se pot transporta si seta rapid. Ceea ce inseamna pentru noi, posibilii clienti costuri reduse si timp sporit pentru organizarea evenimentului.
  • Flexibile. Corturi nunti – Pot fi integrate in variate locatii, de la exterior la interior. Pot fi corturi de gradina, corturi de nunta pe iarba sau asflat, paduri, plaje sau la orice altceva ne putem gandi.
  • Prietenoase. Corturi nunti – Echipa este formata din oameni placuti, iar corturile sunt prietenoase cu mediul. Faptul ca nu se folosesc tiruri pentru transportul corturilor inseamna ca impactul asupra mediului este minimizat pentru fiecare eveniment -poseda si certificatul verde de productie.

In trecut aveam doar ganduri pentru cum va arata nunta mea, insa acum, datorita informatiilor citite sunt sigura de ceea ce se va intampla. Multumesc Tent Event!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *