cancer san

cancer sanIn fiecare toamna, probabil ca vei observa funditele roz care par sa apara de nicaieri. Asta se intampla deoarece octombrie este Luna Prevenirii Cancerului la San. In fiecare luna octombrie, oamenii din toata tara poarta aceste fundite roz, in timp ce altii participa la tot felul de competitii legate de cancerul la san si la prevenirea acestuia, De cele mai multe ori, ceea ce survine in urma unor stangeri de fonduri si vanzari de produse de genul, se duce la diverse organizatii de prevenire sau tratare a cancerului la san.

Campaniile de constientizare a cancerului la san au inceput sa lupte pentru educarea si imputernicirea publicului inca din ultimul sfert al secolului. Cancerul la san este probabil cea mai raspandita forma de cancer printre femeile din toata lumea. Mai mult de 40.000 de femei isi pierd viata in fiecare an, in timp ce de 5 ori atatea femei sunt diagnosticate cu asa ceva.

Mii de organizatii importiva cancerului la san din lume lucreaza impreuna cu un scop comun: de a educa pe toata lumea cu privire la cancerul la san, aceasta boala atat de nemiloasa. Daca si tu esti interesat in a te alatura acestor cauze, poti face donatii sau sprijini aceste campanii anuale in orice fel posibil.

Femeilor li se spune in toata viata lor cum ca auto-examinarea este importanta si ca pacientele care sufera de aceasta boala ar trebui sa faca ceva in aceasta privinta. Este foarte important ca femeile, dar si barbatii, sa isi verifice in mod constant sanii si pieptul pentru anumire neregularitati. Daca tu crezi ca ai detectat ceva, ar trebui sa mergi la doctor cat de repede posibil. Insa, cateodata, a descoperi ceva ciudat la nivelul sanului, nu este atat de simplu. De aceea, atat de multe organizatii care lupta impotriva cancerului la san ofera asistenta gratuita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *