Iubirea este foarte importanta pentru fiecare dintre noi si trebuie sa facem astfel incat sa gasim cele mai frumoase momente si cele mai speciale. Iubirea ofera cele mai importante momente si cele mai savuroase. Din acest motiv, trebuie sa fim foarte atenti atunci cand facem o alegere.

Iata care sunt principalele lucruri de care trebui sa tii cont atunci cand vrei sa ai langa tine persoana care te va face fericita:

In primul rand, nu trebuie sa te plangi partenerului de lipsurile tale. Orice barbat isi doreste sa aiba langa el o femeie puternica asa ca nu te arata prea vulerabila in fata lui. Problema banilor afecteaza pe toata lumea, mai ales in aceasta perioada de recesiune sau, mai bine zis, stagnare financiara. Evita sa i te plangi partenerului tau in legatura cu lucrurile care iti lipsesc sau pe care ti le doresti, nu ii povesti despre vacanta visurilor tale pe care nu v-o puteti permite sau despre cat de mult ti-ai dori sa ii poti ajuta pe cei dragi tie.

Presiunea banilor este mult mai mare pentru un barbat, care, in mod inconstient, se considera responsabil de asigurarea bunastarii financiare. Nu ii reprosa ca nu va permiteti sa faceti tot ceea ce ati vrea, pentru ca acest lucru il poate afecta enorm si, implicit, ii poate schimba atitudinea fata de tine.

Apoi, daca iti doresti sa fii fericita trebuie sa acorzi afectiune. Ofera-i afectiunea de care are nevoie. La urma urmei, nu din acest motiv ati inceput relatia, pentru ca amandoi aveati nevoie de afectiunea celuilalt? Daca vrei sa primesti, trebuie sa si oferi. Incearca sa fii mai atenta cu el si spune-i cat de mult il apreciezi sau surprinde-l cu gesturi despre care stii ca l-ar bucura. O astfel de actiune atrage dupa sine si o reactie pe masura, iar relatia voastra poate fi un lung sir de lucruri minunate care vi se intampla.

Astfel, vei reusi sa fii fericita si vei simti ca in sfarsit ai gasit marea iubire.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *