Sa ai un drum bun in cariera inseamna mai mult decat sa fii un om responsabil, mai mult decat sa fii atent si dedicat. Sunt mici detalii care vor face o mare diferenta si iti vor aduce mai mult sau mai putin un mod mai util de a face munca. Tine de mici distractii de moment cand te deconectezi sau poate de o proasta organizare de la munca. In orice caz, pentru a avea succes in cariera ar trebui sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  • Sa dai e-mailuri inca de dimineata sau seara cat de tarziu sau la sfarsit de program. Asta inseamna sa iti strici ordinea de prioritati la inceput de program sau sa iti aduni griji cand astepti cu nerabdare un raspuns. Se recomanda astfel sa te ocupi de aceasta parte la mijloc de zi cand cel putin ai o ordine a lucrurilor.
  • Sa raspunzi la telefoane personale. Se spune ca in momentul in care mergi la serviciu orice are legatura cu viata personala ar trebui sa ramana la usa si invers. Cand amesteci cele doua aspecte nu are ce sa iasa bine caci iti amesteci programul si grijile. Daca vei primi apeluri personale in timpul serviciului ar fi bine sa treci direct la subiect si mai mult decat atat sa preferi sa vorbesti in picioare pentru ca astfel vei avea tendinta sa termini mai repede conversatia.
  • Sa verifici emailul in mod constant nu este ceea ce ar trebui sa faci. Este ca o forma de deconectare de la munca si implicit ceea ce te va stresa in cele din urma. Stabileste un timp pentru asta in mod exact.
  • Fara munca peste program. Nu este imposibil ci tine mai degraba de modul in care iti programezi totul.
  • Obsesia telefonului este pe aceeasi lungime de unda cu problema email-ului. Ar trebui sa inveti ce apeluri sunt importante si ca timpul liber este timp liber.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *