profesor meditatie

Alegerea profesorului de meditatie potrivit pentru copilul nostru reprezinta o chestiune extrem de importanta si de delicata. Din urma acestui fapt, copilul poate avea de castigat sau de pierdut. Pentru a avea de castigat, trebuie sa fim foarte atenti la anumiti factori.

In momentul in care noi ca parinti hotaram sa-i oferim copilului nostru meditatii la o anumita materie, insamna ca acesta are nevoie de o pregatire speciala pentru ca nu poate face fata la orele de curs, sau vrea sa avanseze in domeniul respectiv. Fiecare profesor de meditatie are tactica si obiceiurile lui.

Cel mai important factor in alegerea profesorului de meditatie perfect este sa fie in primul rand pasionat de ceea ce face. Astfel, munca lui va deveni o adevarata placere, iar dorinta lui suprema va fi sa-l invete cat mai bine si mai eficient pe elev.

Majoritatea parintilor prefera ca mediul sa fie unul relaxat si cat mai putin aglomerat. Este adevarat faptul ca numarul elevilor care sunt meditati simultan trebuie sa fie cat mai mic, insa de preferat este ca elevul meditat sa fie unul singur. Astfel profesorul il poate urmari de aproape cu multa atentie, fara a fi distras de alti invatacei.

Este extrem de important ca profesorul care ofera meditatie sa fie mai mult sever decat delasator. Unii parinti si elevi se lasa intimidati de acest lucru, crezand ca este in dezavantaj severitatea, insa situatia sta in fel diferit. Meditatorul trebuie sa impuna un anumit respect celui pe care il invata, iar daca va fi delasator, elevul ar putea crede ca deciziile referitoare la invatare raman la latitudinea lui.

In cazul in care profesorul care il mediteaza pe copilul dumneavoastra nu face fata acestor cerinte, acesta ar trebui schimbat. Nu trebuie sa ne fie teama de schimbare, pentru ca binele copilului nostru este ceea ce conteaza.

Prin urmare, alegerea profesorului de meditatie potrivit pentru copilul nostru reprezinta o decizie extrem de importanta care trebuie analizata cu mare atentie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *