Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu isi doreasca sa fie fericita, sa aiba toate lucrurile care il fac fericit. Trebuie sa recunoastem ca sunt fericiti oamenii care iubesc indiferent ce iubesc doar ca se bucura de dragoste la randul lor. Orice persoana isi doreste sa aiba relatii fericite si totul sa fie bine.

De foarte multe ori se intampla ca unii oameni sa se desparta si sa isi doreasca din tot sufletul sa se impace cu iubita/iubitul. Aceste lucruri se intampla de regula cand relatia este intr-un stadiu destul de avansat  iar daca impacarea se va produce cu siguranta vor exista mai multe sanse ca aceatsa sa reziste.

Oricum ar fi, fiecare dintre noi a gresit la un moment dat si si-a dorit sa se impace cu persoana iubita. Ce trebuie s afaci in aceatsa situatie?

In primul rand, trebuie sa te linistesti si sa afli de la tine ceea ce iti doresti cu adevarat. In momentul in care esti vinovat esti tentat sa faci tot felul de lucruri pe moment. Totusi, de multe ori oamenii gresesc si reactioneaza la moment fara sa isi dea seama ce isi doresc cu adevarat.

Trebuie sa te gandesti foarte bine care este motivul pentru care a incetat relatia si sa afli daca o mai poti remedia sau daca se mai merita sa o remediezi. Multe persoane sunt tentate sa reactioneze dintr-un impuls si nu isi dau seama ca aceste lucruri ii pot afecta foarte mult.

Daca iti doresti sa te impaci cu persoana iubita trebuie sa nu ii impui nimic. Este foarte important sa nu ii impui diferite lucruri atunci cand nu esti in dreptul de a cere asta. Nu trebuie sa fii prea disponibila pentru el sau pentur ea chiar daca iti doresti acest lucru dar nici sa exagerezi cu impunerile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *