Orice femeie isi doreste sa arate cat mai bine si sa atraga atentia prin faptul ca sunt cat mai frumoase. Pentru aceste lucruri si pentru a fi multumite de cum arata, femeile apeleaza la tot felul de trucuri pentru a acoperi imperfectiunile si pentru a scoate in evidenta ceea ce au ele mai frumos.

Ochii sunt fara nici o indoiala oglinda sufletului, asa cum zicea si o zicala si fara doar si poate prin ei se transmit cele mai frumoase sentimente si cele mai intense. Ochii sunt destul de expresivi incat sa putem sa realizam sentimentele pe care le are o persoana fata de noi.

Cu cat ochii sunt mai expresivi cu atat atrag mai tare atentia. Ochii sunt cei mai accentuati de regula de catre femei deoarece prin itnermediul lor reusesc sa isi puna in valoare calitati inimaginabile.

Mai stim ca orice femeie poate face minuni cu ajutorul unui machioaj si ca prin intermediul lui putem foarte bine sa atragem toate privirile. De asemenea, foarte multe femei isi doresc sa aiba ochii cat mai mari deoarece asa vor reusi sa fie mai apreciate.

Exista cateva trucuri care pot face ca ochii sa para mai mari si de care trebuie sa tienti cont daca va doriti sa aveti o privire patrunzatoare. Iata ce ar trebui sa faceti:

In primul rand, genele sunt cele care fac ca ochii sa para mai mari. Cu cat sunt mai arcuite si mai lungi cu atat creaza o iluzie de ochi mai mari. Asadar, nu uita ca de fiecare data ianinte sau dupa ce ai aplicat mascara sa iti curbezi genele daca iti doresti sa para mai mari.

Apoi, trebuie sa folosesti culori cat mai deschise la culoare deoarece acestea fac ochii s apara mai mari decat sunt. Folositi nuante pastelate si sidefate pentru a arata cat mai bine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *