Grija fata de modul in care aratam este si cea care caracterizeaza o mare parte din femei. Desi unii cred ca din punct de vedere psihologic grija excesiva sa-i spunem tine de o nesiguranta in fortele proprii nu putem ignora ca interesul pentru aspectul fizic este si cel care arata respectul pe care o femeie si-l poarta.

Zatul de cafea se numara printre solutiile care de altfel ar putea sa te ajute. Fara costuri, fara un compromis facut, pur si simplu. Te poti baza pe o astfel de metoda in cazuri variate:

  • Exfolierea pielii. Nu numai sa inlaturi stratul de celule moarte ci si cand vine vorba de firele de par ce cresc sub piele exfolierea este necesara si zatul de cafea poate sa te ajute. In egala masura va curata pielea profund insa o va face sa fie stralucitoare.
  • Tratament anti-celulitic. Actiunea unui masaj cu zat de cafea este una profunda, eliminand acel efect de coaja de portocala. Pasta ce se realizeaza din zat de cafea si ulei de masline trebuie sa actioneze 30 de minute si in sedinte repetate poate avea acel efect scontat.
  • Masca pentru ten este si ea tot din zat de cafea realizata. Partea cea mai buna este ca indiferent de tipul de ten actioneaza ca atare, lasand tenul catifelat si luminos.

Pentru ingrijirea parului zatul de cafea este din nou benefic. In primul rand intensifica si protejeaza culoarea parului inchis, fie el natural sau vopsit. In al doilea rand poate fi acel tratament ce nu implica o mare investitie, ce poate sa iti faca parul matasos si stralucitor. O masa realizata in acest sens inseamna sa masezi scalpul si mai apoi sa lasi zatul sa actioneze pentru intreg parul, curatind profund si mai apoi oferind un plus de stralucire.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *