Toate femeile isi doresc sa fie lucide, sa fie calme si sa nu se enerveze niciodata. Sigur ca oricine isi doreste acest lucru mai ales ca acest factor poate contribui destul de mult la relatia cu cei din jur si bineinteles ca si la stare noastra de sanatate.

Traim intr-o societate in care totul se invarte in jurul banilor si nu mai tinem cont de faptul ca suntem oameni si avem si noi nevoile noastre. Trebuie sa ne ingrijim si sa avem grija de noi daca ne dorim sa avem o viata frumoasa.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa treci peste anumite momente care te-ar putea afecta pe tine ca si persoana dar si pe cei din jurul tau. :

Sa percepi cu luciditate situatiile reale, deoarece nu arareori perceptia ta se poate altera considerabil, in integritatea sa, reflectand imagini false sau aproape false; constiinta ta inceteaza sa mai fie limpede daca te enervezi, neputand deosebi mai nimic din amestecul de idei bizare si sentimente „inversunate”, care tulbura transparenta realitatii. Claritatea este un agent al calmului, deoarece, ajutata de echilibru mental, poti studia cauzele eventualelor deformari ale perceptiei, iar prin straduinta si obiectivitate poti ajusta si ameliora reprezentarile acesteia, patrunzand in adevarata stare a lucrurilor.

Sa fii prudenta, deoarece reactiile rapide, instantanee, nu sunt profitabile si, de aceea, e bine sa fie tinute sub control. Pentru ele exista o alternativa, o „frana” – prudenta – care in ultima instanta ingaduie interventia unor hotarari fructuoase. Ea nu exclude curajul; dimpotriva, il valorifica, asigurandu-i insa acestuia un temeinic substrat decizional.

Sigur ca trebuie sa ai grija sa nu iei decizii de moment care s-ar putea sa te faca sa regreti mai tarziu. Trebuie sa faci astfel incat sa ai grija de sanatatea ta si de ceea ce te-ar putea afecta pe tine sau ti-ar putea afecta reputatia. Ai grija sa nu faci greseli necontrolate asupra carora sa iti para foarte rau.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *