Dogecoin (DOGE) este o criptomoneda care a fost creata in anul 2013 ca o parodie a altor criptomonede, ulterior castigand popularitate. In scurt timp a devenit una dintre cele mai cunoscute si utilizate criptomonede. 

A fost creat initial ca o gluma sau o parodie a Bitcoin si a altor criptomonede serioase. A fost denumit dupa meme-ul “Doge” care prezinta un caine Shiba Inu cu un text superimprimat in jurul lui intr-un stil comic. Dogecoin a fost acceptat ca metoda de plata de catre anumite magazine online si comercianti, dar nu la nivelul Bitcoin sau altor criptomonede majore.  

 Dogecoin a devenit popular in pricipal datorita comunitatii sale si a utilizarii in diferite evenimente caritabile si campanii de donatii. Comunitatea cu acelasi nume este cunoscuta pentru meme-uri, umor si generozitate. 

Daca esti curios si vrei sa cumperi Dogecoin, atunci citeste randurile ce urmeaza. 

Cum poti investi in DOGE? 

Incepe mai intai de toate prin alegerea unei platforme potrivite pentru tranzactionare. In online se gasesc multe astfel de platforme. eToro este un site, respectiv o platforma care are la activ multi investitori, un total de 25 de milioane si peste 30 de milioane de utilizatori. Poti accesa si obtine informatii despre cele 3000 de active financiare, actiuni, criptomonede etc. Acest proces nu dureaza mai mult de trei minute, deci nu e cazul sa mai amani. 

 

Cum sa investesti in Dogecoin? In trei pasi simpli! 

 

  1. In primul rand trebuie sa creezi un cont. 

Iti alegi un nume de utilizator si stabilesti o parola. 

 

  1. Faci o depunere

Alegi suma dorita de tine, iar procesul este unul simplu, asta dupa ce iti creezi un cont. In acel cont vei gasi afisate toate optiunile disponibile. 

 

  1. Acum poti cumpara DOGE simplu si usor, in trei minute! 

Ce avantaje ai prin intermediul eToro?

Pai in primul nu exista taxe ascunse sau orice fel de comisioane. Comisionul este zero atunci cand doresti sa faci anumite schimburi sau tranzactii. Poti testa platforma si fara sa investesti o suma de bani in mod direct. Iti creezi un cont cu rol demonstrativ in cadrul caruia poti sa vezi mai multe detalii si sa explorezi ceea ce te intereseaza legat de criptomonede si de actiuni. Totodata vezi piata reala, ai acces la date concrete dar fara sa faci vreo tranzactie directa. 

Poti sa inveti mai multe accesand academia eToro. Ai la dispozitie informatii pe larg si afli cum stau lucrurile pe aceasta platforma. Te inscrii simplu si rapid. Este gratuit si tu poti afla mai multe despre acest domeniu, unul vast de altfel pentru a acumula cunostinte. 

In concluzie 

Poti sa investesti in aceasta criptomoneda daca esti si tu un fan al acestui caine. Dogecoin-ul este un bun start de a face primul pas catre lumea investitiilor. Prin intermediul acestuia poti sa incepi sa investesti si sa fii la curent cu acest univers. Ai incredere in eToro, platforma care  te ajuta in acest sens si care iti pune la dispozitie toate instrumentele necesare. 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *