In momentul in care intram intr-o casa straina, ne uitam in jur iar moul in care este amenajata casa sau curatenia din casa poate spune foarte multe despre locuitorii lor. De fapt, de cele mai multe ori, in momentul in care intra in casa, de regula oamenii incep sa judece sau sa aprecieze femeia care locuieste in acea casa.

Stim cu totii ca este foarte greu sa reusesti sa faci fata tuturor provocarilor. Este greu sa crestem copii, sa facem curatenie, sa gatim etc., chiar daca aceste lucruri ar trebui sa fie facute sambata, cand avem o zi libera si cand programul este atat de incarcat.

Este foarte greu sa reusim sa le facem pe toate insa nu este imposibil. Atunci cand ne apucam de facut curatenia generala trebuie sa tinem cont de anumite sfaturi sau trucuri care ne vor ajuta s ane terminam treaba mult mai repede decat am fi crezut noi. Iata care sunt sfaturile:

In primul rand, arunca o privire de ansamblu a lucrurilor care se gasesc in dezordine in casa ta. pune hainele murdare in cosul de rufe iar pe cele curate asaza-le la locul lor. Lasa masina la spalat in timp ce poti sa faci un alt lucru in casa.
Iti este destul de greu sa faci curatenie singura insa trebuie sa aduni pe toata lumea din casa si sa ii rogi sa participe la ceea ce ai de facut. Daca vei imparti lucruile pe care trebuie sa le faci ti se va parea mult mai usor decat crezi iar acest lucru te va ajuta sa termini mult mai repede.
Vei termina sa faci curatenia mai devreme decat crezi si vei avea timp o jumatate de zi sa faci sa iti faci unghiile, sa te coafezi, masti, etc.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *