rasras

Exista terapie prin ras care oricat de ciudat ar parea tine de o modalitate prin care poti sa treci peste situatii si probleme cu mult mai usor. Exista si mituri despre ras si efectele sale. Si totusi, de ce face bine rasul si care ii sunt efectele? Cu siguranta efecte secundare nu exista.

Iata cateva lucruri pe care nu le stii despre ras:

  1. Sa fim copii inca o data- un indemn necesar caci se pare ca adultii zambesc in medie de 6 ori. Prea putin fata de cei mici care rad de 400 de ori pe zi.
  2. Se crede ca rasul este cel care lucreaza numerosi muschi. Ce-i drept nici nu faci la fel de multe riduri caci te folosesti de 17 muschi ai fetei insa nu de 40 ca in cazul in care te incrunti. In plus, se pare ca per total 100 de muschi se contracta pentru a rade, deci da, se poate considera si asta un exercitiu fizic.
  3. In ceea ce priveste mitul despre cate calorii se ard cand razi de fapt exista un sambure de adevar si pentru fiecare 10 minute ai parte de un minus de 50 de calorii.
  4. Rasul se claseaza se pare pe o treapta de satisfactie egala cu ceea ce simtim cand mancam un desert gen ciocolata sau chiar si cand suntem iubiti si ne simtim bine.
  5. Radem de un moment hazliu si poate jenant pentru unii insa se pare ca doar 20% inseamna sa razi de la glume caci in rest radem de barfe.
  6. Daca un ras zgomotos se pare ca tine de cei care doresc sa fie in mijlocul atentiei per general oamenii care zambesc sunt mai atragatori si placuti de cei din jur.
  7. Cnad razi nu numai ca scapi de stres insa si oferi mai mult oxigen organelor interne. De fapt e ca si cand intreg organismul rade si se simte bine caci vibratiile ajung isi la plamani si la trahee si nu numai.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *