nunta

Nu este deloc simplu sa organizezi o nunta – de acest lucru s-au convins toti cei care au trecut prin aceasta experienta. Exista un lung sir de aspecte care trebuie urmarite indeaproape pentru a oferi exact rezultatele tintite.

Desi incerci sa respecti sfaturile specialistilor, conform carora organizarea cu mult inainte este solutia cea mai reusita, tot realizezi ca ai comis anumite erori care isi lasa amprenta si afecteaza intr-o oarecare masura cursul nuntii. Micile greseli care ajung sa iti afecteze atat de mult acest eveniment isi gasesc tot timpul sursa intr-o problematica mai mare de care nu iti poti da seama. Iata de ce trebuie sa tii cont in special sa NU faci, atunci cand incep pregatirile pentru nunta.

Nu lasa alte persoane sa se implice!

Cel mai adesea, parintii mirilor sunt cei care au intentia de a se implica mai mult decat s-ar cuveni, iar din dorinta de a nu lasa loc de suparari, cei tineri nu se vor impotrivi. Aceasta este una din cele mai mari greseli. Un astfel de eveniment este unic in viata, iar fiecare detaliu trebuie sa redea intocmai gustul si preferintele mirilor, nu ar fi nici pe departe corect ca deciziile sa fie luate de cei care ar trebui sa intruneasca mai mult calitatea de invitati.

Nuntile actuale sunt concepute in stiluri foarte moderne si destul de interesante daca luam in considerare aceasta latura inovatoare. Putine mai sunt spatiile in care nuntile traditionale se respecta. Parintii viitorilor miri vor avea preferinte mai mult catre acest stil traditional, cu accente usor invechite, lucru care, probabil nu ii va caracteriza pe nuntasii cu personalitate. Alegerile pentru muzica, sala de evenimente, invitatii moderne sau marturii de nunta 2018 trebuie sa corespunda intr-o cat mai mare masura celor care vor fi si in centrul atentiei.

Fereste-te de superstitii!

Nu este un mister pentru nimeni faptul ca poporul roman respecta cu mare sfintenie traditiile, dar mai ales superstitiile de tot felul. Nuntile reprezinta o adevarata sursa de superstitii care de care mai surprinzatoare.

Fiind educati in acest fel, multi tineri, desi nu cred cu adevarat in ele, tot traiesc cu anumite temeri si incearca sa le respecte catusi de putin. Aceasta greseala costa foarte mult pentru ca, in primul rand, va exista un nivel de presiune mai inalt care este totalmente inutil. Este esential sa se urmareasca niste alegeri facute dupa instinct sau preferinte si nu cu grija de a te comporta intr-o anumita maniera pentru a nu a avea o casnicie ghinionista sau multe astfel de idei.

Se stie destul de bine ca superstitiile nu au niciun fundament real, ci reprezinta doar o forma veche de orientare pentru vremurile apuse.

Nu te inspira de la alte nunti!

Inspiratia nu este nici pe departe un lucru gresit, ci dimpotriva este foarte important de fructificat orice aspect pozitiv pe care il vedem in jur. In cazul nuntilor, lucrurile pot sta putin diferit ne-am tot obisnuit cu totii sa mergem la nunti si sa parcurgem aceleasi etape cu exactitate.

In mod cert, nunta se realizeaza in aceeasi forma de continuitate, insa cu anumite elemente de originalitate. De exemplu, in cazul in care vei descoperi un meniu foarte interesant la o nunta, asta nu inseamna ca si tu il vei folosi pe acelasi, ci chiar ai putea sa il perfectionezi pentru ca evenimentul tau sa fie unic. Este foarte important ca oamenii sa intelega cat de importanta este unicitatea si sa nu cada mereu in comun, nunta poate fi doar un exemplu prin care poti sa te evidentiezi si sa nu te identifici cu toti ceilalti.

 

Ceremonia de nunta este unul din cele mai importante momente din viata unei persoane si de aceea trebuie sa facem tot posibilul ca rezultatul final sa fie unul cu adevarat pe masura.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *