Poate ca fara sa iti dai seama ajungi sa iti faci bine. Nu intentionai asta pentru ca nu cunosti toate detaliile unei situatii insa ajungi sa iti faci un bine. Surprinzator sau nu substratul unor aspecte vine cu un plus pentru starea ta de bine. Iata cateva din acele aspecte care iti aduc de fapt un bine:

  • Cafeaua de dimineata. Unii spun ca nu este tocmai bine sa consumi cafeina. Pe langa efectele estetice vizibile te poti confrunta cu stari de tensiune si nu numai. Dar de fapt cafeaua are si ea un rol benefic. Studiile arata ca o cafea bauta dimineata pe termen lung este cea care te ajuta sa eviti dezvoltarea diabetului si mai mult decat atat cea care ajuta la o mai buna functionare a sistemului circulator la celulele creierului.
  • Ce poti face astazi poti face si maine. Este principiul care te face sa iti amani lucrurile, nu tocmai ceea ce sa te ajute la organizare. Insa intr-o oarecare masura aduce un plus pentru tine si tine de pauzele mici pe care ti le vei acorda sa faci si altceva. Specialistii din Germania spun ca o pauza de 8 minute in defavoarea celei de o ora spre exemplu este cea care te ajuta sa iti cresti frecventa minutelor in care te vei deconecta de la stres, de la munca si cea care te face sa te simti mai bine. Stresul oricum nu aduce ceva bun.
  • Excesul de ordine. Din ideea ca trebuie sa cureti perfect orice ustensila din casa favorizezi pe viitor aparitia unor bacterii mult mai daunatoare. Asadar, nu te obosi sa faci o curatenie de lux, excesiva si foloseste acele dezinfectante mai rar.
  • Nu mananci cel mai sanatos mic dejun posibil si in plus incluzi si dulciuri. De fapt acest obicei te ajuta sa slabesti caci dimineata ai un ritm mai alert sa arzi caloriile decat ai avea in restul zilei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *