Nu exista definitie pentru dragoste, nu exista definitie pentru cum este mai bine sa faci. Unii ar spune ca dragostea se simte si nu se explica. Insa in felul nostru ciudat actionam contrar a ceea ce lasam de inteles. Barbatii se indragostesc insa prea putin arata asta. Devin magicieni care te vrajesc si apoi dispar. De vreme ce ii vei intelege vei putea sa iti dai seama ca nu trebuie sa te avanti intr-o relatie.

Etapa in care te place. Si pentru tine este valabila, acel moment in care nimeni din jur nu mai conteaza, cand rasari intre altii ca si cand te-ai imbraca tipator de fiecare data. Un moment de chimie insa care se rezuma la atat. Daca te va gasi interesanta va merge mai departe. Cat de departe? Pana la urmatoarea etapa.

Etapa de cercetare. Ca si cand ar urma un interogatoriu va fi curios despre tot ceea ce iti place sau  nu, despre ce alegi, cum si de ce. Un mic detectiv; pentru femei de multe ori asta inseamna deja un pas important. Si totusi, mai bine astepti.

Te urmareste. Suna ciudat insa cu cat devine mai interesat de tine cu atat te va cerceta mai mult. Ca un vanator care isi tinteste prada vine si perioada in care observa totul la tine, cand iti vede si ultimul detaliu din par sau vestimentatie.

Etapa de impresie. Face ce face sa te surprinda doar doar te vei indragosti de el. Isi incearca norocul cu tot felul de surprize caci tot te-a interogat pana acum. Abia dupa ce se simte mandru ca a reusit sa te faca sa te indragostesti de el vede si aspectele pe termen lung. Cantareste ce isi doreste de la viata si ce ar trebui sa faca pentru ca mai apoi sa se lase si el dus de valul iubirii. Dar nu toate relatii se concretizeaza la fiecare pas. Asta face marea diferenta intre ce cred femeile si ce fac de fapt barbatii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *