Love Turism

Destinatii exotice de vacanta pentru cupluri

destinatii

destinatiiCele mai multe cupluri viseaza la destinatii exotice de vacanta in cadrul carora sa isi petreaca timpul impreuna pentru a se relaxa si pentru a-si uni relatia. Asta se intampla si in cazul cuplurilor proaspat casatorite care pleaca in luna de miere impreuna. Din pacate, nu foarte multa lume poate sa se bucure de asemenea conditii si de asemenea calatorii luxoase pentru ca banii sunt insuficienti si cheltuielile sunt mari.

Daca si tu alaturi de partenerul tau visezi la plaje frumos incadrate de palmieri, unde veti putea vedea doar urmele pe nisip lasate de pasi, uita-te la ce locuri ar putea sa se regaseasca la un moment dat pe lista voastra de destinatii de vacanta exotice si low-budget. Destinatii unde sa va regasiti iubirea si sa va petreceti ceva timp de calitate impreuna.

Montreal

Nu poti merge in Paris-Orasul Luminilor si al Iubirii? Nici o grija. Poti merge in shinb in Montreal pentru ca este de asemenea o destinatie deosebita pentru cuplurile care se iubesc ca in prima zi. Poate ca nu iti va suna atat de bine din prima, insa aici vei putea descoperi istoricul Cartier Vechi inconjurat de cladiri din secolul 19 si te vei simti chiar ca in Paris. Mai mult de atat, si aici limba oficiala este franceza. Tu si iubitul tau veti putea sa mergeti prin magazine cu antichitati, veti putea merge cu bicicletele prin centrul istoric si va uteti plimba pe malul raurilor si va puteti si bucura de cina luata in bistro-uri elegante.

St. Martin/St Maarten

Daca sunteti in cautare de plaje pustii, restaurante romantice, spa-uri cochete si alte tipuri de activitati sportive de efectuat, atunci St. Martin/St Maarten este o alegere foarte buna. Insula este impartita de catre francezi si de catre danezi, de aceea are doua nume. Cultura acestui loc este evidenta-danezii la sud, francezii la nord. Plajele cu nisip fin alb sunt uimitoare, sesiunile de snorkeling si de scuba-diving de asemenea iar bucataria de aici este excelenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *