ingrasat dupa casatorieingrasat dupa casatorie

Cu dragostea nu te pui. Face ce doreste si cand doreste si iti dura mintile. Desi pare greu de crezut sunt totusi anumite tipare ce se recunosc la numeroase persoane. De ce se ingrasa unii imediat dupa casatorie? Ai spune ca sunt ca la carte, cei care urmeaza o dieta de ingrasare caci omul gospodar dupa asta se recunoaste.

Motivele sunt diverse si printre altele se pare ca dupa casatorie unii au tendinta de a plafona. Cu gandul ca deja exista o stabilitate, cu gandul ca deja exista un partener stabil interesul pentru a arata bine si pentru a face mai multe pentru aspectul personal dispare incet si sigur. Insa dincolo de delasarea acestora tine si de aspecte care pur si simplu favorizeaza ingrasarea.

Studiile arata ca barbatii casatoriti tind sa consume mai multe dulciuri, dar si mai mult vin decat inainte si decat cei care sunt burlaci. Asta duce clar la ingrasare. Insa teoriile merg mai departe de atat. Tine de modul in care femeia isi tine casa si anume de pasiunea sa pentru gatit. Ori daca asta inseamna si o placere aparte pentru a face cat mai multe retete de deserturi este clar ca sotul se va bucura de ceea ce  inseamna un meniu bogat in fiecare zi.

Exista acea tendinta in cazul celor casatoriti de a urma un curs comun la mancat, cu ore exacte de mese si mancat impreuna, ca o rutina de cuplu. Asta favorizeaza de asemenea ingrasatul. Insa dincolo de asta unii spun ca sotiile considera ca sotii lor ar trebui sa se ingrase si astfel sa devina mai putin atragatori pentru alte femei. Asta da strategie!

Credeai ca sotiile nu sunt in aceeasi categorie? Din contra. Studiile arata ca si acestea sunt predispuse la ingrasat dupa casatorie mai ales ca au un interes tot mai mic pentru a face exercitii fizice.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *