stailer

Trebuie sa acceptam ca uneori in viata, din cauza stresului, a programului dat peste cap, mai si uitam anumite lucruri pe care trebuia sa le facem cu cateva zile inainte. Suntem in plin sezon al nuntilor si evenimentelor importante ,care de altfel nu se mai tin doar in weekenduri ca pe vremuri, ci si in cursul saptamanii.

Atatea evenimente, atatea programari la salon. Preferi ca atunci cand iesi de la birou sa te opresti direct la salon sa te speli pe cap si sa te aranjezi pentru ca iti eficientizezi timpul si nu iti mai ramane decat  sa mergi acasa, sa faci un dus rapid, sa te imbraci pentru a merge la petrecere.

Dar ce faci atunci cand ai uitat sa iti faci o programare la un salon? Calmeaza-te totul are o rezolvare. Pentru asta exista Stailer!

Poti alege sa te programezi cu Stailer la un salon make-up pentru evenimente la Iluminatti Concept foarte simplu si fara a da nici un telefon. Intri pe platforma online, selectezi genul, servciul, salonul care te intereseaza, data si ora si te-ai programat in mai putin de 5 minute, chiar daca ti-ai amintit de programare la miezul noptii.

Indiferent de cat de multe evenimente ai avea, nu poti sa apari oricum, ca pana la urma, poate iti gasesti si tu jumatatea. Plus ca nu te-ai simti tocmai bine daca atunci cand intri pe usa localului, toate privirile sa fie tintite spre tine pentru ca nu ai reusit sa te machiezi sau sa te aranjezi.

Chiar si o mica schimbare te face sa te simti mult mai bine, sa ai mai multa incredere in tine si sa calci mai apasat pe strada.

Fie ca recunoastem sau nu, saloanele de beauty au un rol extrem de important in vietile noastre, atat pentru femei, cat si pentru barbati. In plus, pentru multi dintre noi, este momentul nostru de relaxare, in care putem profita de servicii de calitate, de rasfat si de tot ce este nou in trend.

Pentru a-ti face viata mai usoara, programeaza-te cu Stailer. Ai informatii extra aici.

Nu mergem la saloane de beauty doar cand avem evenimente

Categoric ca nu mergem la saloane doar atunci cand trebuie sa mergem la o nunta sau la o cumatrie. E ca si cum te-ai spala si ai avea grija de ingrijirea personala odata pe an.

Mergi si pentru intretinere, pentru a te vopsi, pentru un masaj de relaxare sau pentru a te pensa. Daca ai totul la indemana, de ce sa nu profiti? Le poti face si de acasa, insa nu se compara cu nimic atunci cand ai parte de niste maini de “aur” care scot la suprafata diamantul din tine. Exagerez sau poate nu!

Atunci cand iesi dintr-un salon cu un look nou, tuns, vopsit si aranjat, cand toate privirile de admiratie sunt pentru tine, nu te simti ca un diamant? Nu ai mai multa incredere in tine? Cu siguranta da, pentru ca acesta este rolul saloanelor de beauty, sa scoata tot ce e mai frumos la suprafata.

Programeaza- te cu Stailer oricand vrei, vei arata fabulos. Date de contact: support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *