diferente

In mod cert, femeile sunt foarte diferite de barbati. Nu doar ca femeile se exteriorizeaza mai repede decat barbatii, ba chiar sunt foarte diferite si in ceea ce priveste preferintele fiecareia. Diferentele sunt de la cele mai simple si pana la cele mai complexe. De exemplu, daca o femeie doreste sa faca un cadou va avea grija sa caute parfumuri barbatesti la preturi avantajoase, insa un barbat se va arunca intotdeauna la lucrurile care se afla la indemana lor, fara sa aiba prea multe batai de cap. Parfurmurile sunt cadouri unice, si placute, atat pentru femei, cat si pentru barbati, insa a sti ce sa cumperi inseamna sa alegi de la Pandera ce este mai imbietor pentru celalalt.

In continuare vom discuta despre cateva lucruri care diferentiaza femeile de barbati. Iata care sunt aceste lucruri:

In timp ce realizarea chimica a creierelor difera, barbatii si femeile au capacitati intelectuale egale, desi ar putea sa mearga la realizarea activitatilor in diferite moduri. Stiind ceea ce o sa vina in lume, ne permite sa ne acceptam calitatile si sa le imbunatatim, de asemenea sa le imbunatatim zonele mai slabe. Asadar, diferentele care s-au facut la nivelul societatii dintre femei si barbati nu sunt suficient de fondate.

Aceste diferente ne ajuta sa intelegem si sa recunoastem ca lupta intre barbati si femei, indiferent daca sunt parteneri, soti, prieteni, rude sau in mediul de munca, nu sunt necesare datorita personalitatilor care nu se potrivesc cu rezultatele unei biologii ale creierului. Cand femeile se plang ca barbatii nu le asculta si nu isi aduc aminte sa faca unele lucruri, o lipsa de ingrijorare sau o lipsa de interes ar putea sa nu fie de vina. Din cauza ca creierele barbatilor si ale femeilor sunt programate diferit, putem spera sa intelegem diferentele dintre noi care scapa de sub control, si putem demonstra mai multa rabdare si acceptare.

Multe dintre aceste variatii ale creierului sunt benefice, in timp ce sunt complementare, si astfel imbunatatesc sansele ca barbatii si femeile sa se inteleaga si unindu-si fortele pentru a se ajuta intre ei si sa traiasca impreuna in armonie.

S-a demonstrat ca, creierul unui barbat este fizic mai mare decat cel al femeii, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca barbatul este mai destept. Aceste doua sexuri se aseamana foarte mult, insa se deosebesc la fel de mult in profunzime. In mod cert, barbatii sunt foarte diferiti de catre femei, iar acest lucru se resimte chiar si in cadrul sentimentelor.

Stim cu totii ca barbatii se exteriorizeaza destul de greu spre deosebire de femei. Barbatii pot intelege unele lucruri mai bine, pe cand femeile se pot descurca la anumite chestii la care barbatii nu se pot descurca. Asa ca, de fiecare data cand un barbat se afla intr-o cearta cu o femeie poate gasi o multime de lucruri de care sa se ia atunci cand vrea sa argumenteze ceva, insa adevarul este ca un barbat nu ar putea trai fara o femeie si viceversa. Concluzia este ca: un barbat nu acorda aceeasi atentie lucrurilor marunte, precum o fac femeile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *