Fara nici o indoiala cu totii ne dorim foarte mult sa fim cat mai fericiti si cat mai impliniti pe toate planurile. Fericirea este un sentiment din ce in ce mai rar intalnit pentru ca oamenii sunt preocupati de cu totul si cu totul alte lucruri si uita de micile detalii care fac diferenta si care ne pot transforma in oameni fericiti.

Facem greseli zilnice pe car nu le realizam si care ne transforma foarte repede in oameni nefericiti. De cele mai multe ori ne dorim sa fim impliniti pe orice plan chiar daca nu avem nevoie de atat de mult pentru a fi fericiti.

Iata care sunt lucrurile care ne afecteaza fericirea si care nu ne lasa sa ne dezvoltam psihic:

Cu siguranta stiti foarte multi oameni sau ati auzit despre oameni care nu accepta ajutorul nimanui nici atunci cand au foarte mare nevoie din teama faptului de a nu fi considerati oameni slabi sau inadaptati. Din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai gresite lucruri. A accepta ajutorul celor din jur nu inseamna a te umili sau a fi considerati  slabi ci doar inseamna a-ti contrui un drum plin de succes.

Nici o persoana care s-a realizat, are o cariera de succes sau alte lucruri nu si-a consturit acest drum de una singura ci a facut-o ajutata. Asadar, de fiecare data cand avem nevoie de ceva nu trebuie sa ezitam sa cerem ajutorul persoanelor din jurul nostru.

De asemenea, mai exista persoane care nu cer nimic altor persoane din cauza ca ele considera ca simplul fapt ca ai nevoie de ceva si ceri cuiva un lucru il face sa fie egoist. Ei bine, nici pe departe. Nimeni nu este perfect si fiecare avem nevoie de ajutor. Suntem o intreaga comunitate si trebuie sa ne ajutam cat mai mult. Asadar, nu uita ca trebuie sa soliciti pentru a primi ajutor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *