fericirea in cuplu este tot ceea ce isi poate dori oricine de la viata in orice moment al vietii. Ne-am nascut sa fim doi, sa ne completam si sa ne gasim sufletul pereche. Avem nevoie de o persoana langa noi care sa ne asculte, sa ne aprecieze, sa ne traim momentele frumoase, momentele grele din viata si trairile care presupun foarte multa emotie.

In ziua de astazi gasim destul de rar o relatie in care ambii parteneri sunt multumiti si sa se declare pur si simplu fericiti. De multe ori chiar daca exista compatibilitate intre cei doi parteneri lucrurile nu merg din diferite motive. Care sunt acestea, si ce trebuie sa faci pentru a avea o relatie fericita?

In primul rand, trebuie sa fii sincera cu el si cu tine insati. Nu incerca sa te minti in privinta sentimentelor daca ele nu exista sau nu incerca sa ii induci o alta parere sau o alta imagine despre tine. Esti ceea ce esti iar el te iubesti si te va aprecia naturala si nicidecum falsa.

Daca vei incerca sa faci diferite lucruri nu vei face decta sa ii induci parerea unei persoane instabile emotional, care nu stie sa isi controleze starile si care nu stie ce asteptari are de la viata.

De asemenea, in momentul in care ai pornit un conflict trebuie sa fii o persoana responsabila. Nu porni conflicte si nu cuata cearta din motive mici care nu merita sa fie bagate in seama daca iti doresti sa ai o relatie de lunga durata si fericita. Daca va veti certa din tot felul de nimicuri si prostii nu vei face decat sa iti deteriorezi relatia cu partenerul.

Nu il compara niciodata cu un alt barbat care ti se pare ca este mai bun sau mai rau. El este unic si are un statut unic in sufletul tau. Nu se va simti bine sa il compari cu altcineva.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *