filme

filmeFilmele mari de la Hollywood sunt realizate cu bugete mari, cu actori mari si datorita unor scenografi si producatori de mare importanta. Printre cele mai bune productii cinematografice ale tuturor timpurilor, se numara si filmele clasice si vechi din cetatea Hollywood.

Cu toate acestea, si serialele din ziua de zi nu sunt de exclus de aici. Nu de mult, serialul Hannibal si-a prezentat marea finala la NBC, fiind descris ca un ramas bun dulce – amarui dupa cele trei sezoane pline de succes si descrise de efecte vizuale absolut superbe si povesti care mai de care mai complicate. Insa, pierderea unui astfel de serial, plin de succes, a determinat aparitia a nenumarate petitii in lumea online, fiind gasite sub numele de #SaveHannibal.

Cu toate acestea, sfarsitul serialului Hannibal ne face sa ne intrebam care ar fi continuarea posibila de groaza a celei mai celebre povesti horror din lume. Exista filme care ar putea avea niste continuari incredibile si care ar descrie o poveste incredibila. Pe langa acest serial atat de popular in ziua de azi, urmatorul film de Oscar ar trebui sa fie pe placul oricui.

Film: PSYCHO
An: 1960
Director: Alfred Hitchcock
Distributie: Anthony Perkins, Janet Leigh, Vera Miles

„Cel mai bun prieten al unui baiat este mama lui”.

Acest film horror si de suspans a primit o multime de critici pozitive si de premii din partea criticilor de film. Cam toate scenele din acest film au devenit adevarate legende cinematografice,si dupa acestea s-au facut mai multe serii si remake-uri, dar nici una nu s-a apropiat de original.

Filmul este despre intalnirea dintre Marion Crane, jucata de Janet Leigh, o secretara care merge sa se ascunda la un motel dupa ce a furat de la angajatorul sau, si singuraticul proprietar al motelului, Norman Bates, jucat in mod nemaipomenti de actorul Anthony Perkins. Se poate vorbi despre Psycho fara a se aminti scena memorabila din dus? Nu prea!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *