galbenele

Galbenelele sunt niste plante cu proprietati de vindecare deosebite. Atat in trecut cat si in prezent, aceste plante miraculoase au ajutat la cicatrizarii  ranilor de orice fel.

Galbene ca razele soarelui, aceste deosebite plante iubitoare de lumina si de caldura infloresc in timpul zilei pentru a se inchide la lasarea intunericului. Culoarea lor vioaie ajuta omul sa fie mai vesel si mai optimist, culoarea galbena fiind culoarea care activeaza centrii nervosi ai bucuriei.

Ceaiul de galbenele este foarte bun pentru afectiuni  cum ar fi ulcerul. El este ca un pansament pentru stomac ajutandu-l sa se refaca.Crema de galbenele este foarte buna pentru vindecarea diverselor rani sau iritatii. Infuzia de galbenele este foarte sanatoasa pentru baut deoarece contine foarte multe vitamine.

Galbenelele reprezinta o planta cu proprietati miraculoase si pentru ten. Ceaiul de galbenele curata porii, hidrateaza pielea si vindeca acneea. Galbenele sunt niste plante deosebite si pentru arsurile solare. Crema sau ceaiul de galbenele calmeaza iritatia pielii provocata de razele soarelui.Galbenelele au fost si sunt un mijloc natural de hidratare a tenului care ne mentine frumusetea.

Galbenelele intaresc sistemul imunitar si au efect detoxifiant. Prin urmare, ele amelioreaza bolile de piele si reduc petele, acneea sau roseata pielii. Ceaiul de galbenele are efecte pozitive deosebite asupra organismului si ne creeaza o stare generala de bine.

Galbenelele sunt contraindicate persoanelor cu alergie sau acelor persoane care au dezechilibre de sanatate. Galbenelele ne sunt recomandate in foarte multe afectiuni si circumstante, fiind adevarate medicamente naturiste pentru o multime de afectiuni. Ceaiul de galbenele este prescris de catre medici  in foarte multe afectiuni, ameliorand sau chiar vindecand o multitudine de probleme. Trebuie sa consumam cu incredere ceaiuri si creme de galbenele si sa ne bucuram de bogatele ei proprietati. Vitaminele, mineralele, antioxidantii si substantele terapeutice formeaza un adevarat complex terapeutic care ne regenereaza si ne revitalizeaza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *