Omul intelept invata din greselile altora.- Otto von Bismarck

Daca ai un exemplu a ceea ce sa nu faci mai de ce sa mergi pe aceeasi idee ai sa patesti la fel? Ai nevoie de experiente proprii insa nu trase la indigo. Vei spune ca intr-o relatie nu e loc de reguli si de aspecte pe care sa ti le impui. Insa nu totul tine numai de fiorul dragostei. Vei intalni critici, vei spune si tu la randul tau, te vei confrunta cu realitatea si iti vei da seama ca unele aspecte trebuie sa le judeci ca atare. Si din lista celor mai frecvente greseli intr-un cuplu nu se exclud:

Discutiile si problemele cu banii. Separat nu e bine, la comun nu e bine. Da cartile pe fata si gandeste practic. Pana la urma situatii neprevazute pot sa apara insa cand dintr-o data te trezesti cu datorii pe care partenerul le invoca nu e bine.

Izolare sau lipsa unei vieti sociale. Doar pentru faptul ca te-ai casatorit asta nu inseamna ca trebuie sa urmezi o singura cale si aceea sa fie doar partenerul. Pana la urma viata sociala are si ea rolul sau: activitati mai variate si motive sa iesi din rutina. Si iesirile in cuplu sunt benefice, de ce sa le ratezi?

Nimic nu e ca la inceput. Dar asta nu trebuie sa te sperie. Conteaza sa il faci pe cel de langa tine sa aiba motive sa fie alaturi de tine, sa aiba mereu ce sa cucereasca. Cu o tendinta de a fi comod/a uiti sa iti acorzi timp pentru tine, pentru aspectul fizic. Doar pentru ca te-a ales la un moment dat nu inseamna ca trebuie sa ramana cu tine.

Problema tertelor persoane. Sau mai bine spus a parintilor. Exista mitul conform caruia soacrele nu se inteleg cu sotiile baietilor lor. Dar diplomatia nu strica niciodata. Chiar si cand exista reprosuri gandeste-te ca e gresala lor nu a ta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *