Stiti cum era vorba aia…” Nu exista baba frumoasa si copil cuminte” ? Sigur este foarte normal acest lucru si cu siguranta ca nu am putea niciodata sa  izolam un copil in casa. Atata timp cat este mic copilul este foarte curios si isi doreste sa afle absolut orice despre tot ceea ce se intampla in jurul lor. Mai exact, copii invata si nu reusesc sa faca acest lucru decat daca inspecteaza tot, exploreaza pentru a afla tot ceea ce se intampla in jurul lor.

Fara sa ne dorim acest lucru exista si zile ploioase in care nu avem ce sa facem insa este necesar sa tinem copii in casa. Si stiti probabil ce inseamna acest lucru pentru un copil, nu-i asa? Este un adevarat chin. Mai exact, decat sa tinem un copil in casa si sa il lasam sa priveasca cum ploua afara mai bine l-am izola cu totul intr-o camera.

Sigur ca trebuie sa existe posibilitati sa facem anumite lucruri si sa ii ocupam timpul copilului chiar si atunci cand ploua. Nu putem sa il lasam sa raceasca daca vremea este urata. Si pentru ca m-am gandit ca nu stii cum poti sa reusesti sa ii umpli timpul copilului tau, iata cateva idei:

In primul rand poti sa incerci sa organizezi un maraton de filme cu familia. Incearca sa pui o patura in geam ca sa faci intuneric in casa, cateva boluri cu floricele si filme bune. Sigur ca comediile il vor incanta pe micutul tau. Incearca sa transformi livingul intr-un cinematograf si astfel vei castiga timp pretios cu micutul dar si cu familia ta.

Micutul tau va fi extrem de incantat sa petreaca astfel de timp cu tine si cu familia. Se va simti in siguranta si isi va dori sa mai existe zile ploioase.

De asemnea, poti sa incerci tot felul de jocuri care sa il tina ocupat pe micut. Mai exact, o vanatioare de comori va fi ideala pentru copilul tau.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *