Pentru acei barbati care cred ca femeile pe stilul modern pun un prea mare accent pe aspectul fizic insa totul imbunatatit si nu natural exista acum si o alternativa pentru ei. Astfel ajung sa se bucure de ceea ce  Funkybod Muscle Top inseamna, un sutien realizat de Funkybod.

Ce este Funkybod Top 

Un sutien; la asta s-ar putea rezuma aceasta creatie usor nebunatica. Practic un scut al barbatilor care sa ii ajute sa arate mai bine. Asta inseamna sa isi imbunatateasca aspectul fizic mizand pe un contur mai mare si mai bun al pieptului. Daca din hainele feminine rasar forme apetisante de ce nu si barbatii sa poata sa faca asta?!

Un pret modic de 30 de dolari promite sa ii transforme pe barbati in ceva mult mai satisfacator. Asa se face ca pieptul bine conturat devine un simbol al barbatului adevarat ce pune pret pe aspectul fizic. Caci, nu-i asa, un astfel de personaj parca iti spune de la prima vedere cat de mult investeste in modul in care arata, cate ore bune pline de efort le petrece la sala de forta si cati bani a investit pana la urma in toata aceasta poveste.

Nu se cunosc insa inconvenientele. Femeile stiu ca un sutien bine ales le ofera acel confort si sustinere a sanilor. Cu toate acestea nu mereu este cel mai potrivit lucru. Ori in cazul barbatilor nu numai un disconfort insa si posibilitatea ca acel top sa fie vizibil sub haine le va aduce un mare minus. Daca intentia este aceea de a face ca aspectul fizic sa fie imbunatatit tehnica in sine ar trebui sa fie fara repros.

Si nu in cele din urma sa nu uitam ca orgoliul masculin merge mai departe de atat. Cuceritor asa cum te doresti a fi cum ramane cu proportiile pentru restul corpului?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *