stailer

Neprevăzutul – prezent la orice pas

Viața este neprevăzută. Este adevărat că fiecare este arhitectul propriei vieți, construindu-și drumul în funcție de alegerile pe care le face zilnic, însă nimeni nu poate să anticipeze ce urmează să se întâmple în viitor. Neprevăzutul face parte din viață. Astfel, suntem supuși diverselor provocări. Prinși în haosul cotidian, se poate întâmpla deseori să uitați de voi înșivă.

Atenți în rezolvarea propriilor  probleme, nu mai aveți timp pentru propria persoană și vă neglijați. Acest fapt nu face decât să contribuie la epuizarea mai rapidă a energiei și la minimizarea încrederii în propria persoană. De aceea este bine ca, orice s-ar întâmpla, să nu amânați clipele dedicate vouă, precum momentele de răsfăț de la un salon de înfrumusețare sau un masaj relaxant. Platforma Stailer este creată special pentru a facilita acest proces și pentru vă încuraja să vă bucurați de o coafură nouă sau o manichiură perfect executată. 

Stailer – alături de voi

Pentru a obține o programare la salonul de înfrumusețare nu mai este nevoie să treceți prin același proces clasic stresant: căutarea pe internet a informațiilor legate de serviciile oferite, rezultatele obținute, efectuarea unor apelurilor pentru rezervarea unui loc etc. Cu ajutorul aplicației Stailer, puteți obține rezervarea dorită în doar câteva minute. Platforma vă permite să alegeți data și ora programării, salonul și vă oferă detaliile de care aveți nevoie pentru a selecta profesionistul pe mâinile căruia să vă lăsați.

Stailer vă pune la dispoziție un catalog în care sunt încărcate poze cu rezultatele obținute la saloanele din orașul tău, dar și recenziile clienților care le-au trecut pragul. Așa veți putea decide care este profesionistul în care vă puteți încrede,  pentru a face schimbarea de look mult dorită. În plus, prețul serviciului ales va fi afișat dinainte, pentru a evita surprizele neplăcute.

De asemenea, Stailer vă poate informa printr-un mesaj pe telefon cu privire la programarea făcută, pentru a elimina situația neplăcută prin care multe persoane au pierdut rezervarea. Se întâmplă să uitați complet de programarea făcută. Iar pentru că se poate întâmpla să intervină probleme neprevăzute, pe aplicația Stailer aveți posibilitatea de a o anula.

Indiferent de orașul în care vă aflați, Stailer este alături de voi

Platforma Stailer a fost concepută pentru a fi de partea voastră. Indiferent de împrejurimi, merită să investiți în propria persoană. Chiar dacă sunteți nevoit să vă mutați într-un oraș complet necunoscut, nu trebuie să amânați momentele de răsfăț. Pe aplicația Stailer găsiți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe o nouă viață, cu un look fresh, care să vă ofere încrederea și curajul de care aveți nevoie.

Inclusiv în vacanțe, vă puteți programa rapid la o ședință de make-up care să pună în valoare trăsăturile sau la un coafor pentru a vă aranja părul pentru cina luată la un restaurant, pe malul mării. Astfel, starea ta de spirit va fi îmbunătățită și veți avea curajul de a vizita orice zonă luxuriantă. Mai mult, pozele voastre  din vacanță vor ieși impecabil.

Platforma Stailer vă încurajează să investiți în propria imagine, printr-o schimbare binemeritată. Găsiți alte detalii aici.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *