Poate ca la un moment dat in viata cu totii am trecut printr-un moment in care intalnirile nu au fost cele mai reusite din lume. Fie ca au fost aranjate sau nu, fie ca ti-au spulberat asteptarile a ceea ce credeai o intalnire nereusita este poate istoria cea mai comuna. Desi ai crede ca ramai cu un gust amar aceasta situatie este totusi benefica si relevanta pentru viitorul tau.

Nu degeaba se spune ca nimic nu este intamplator si ca ai nevoie de experiente care sa iti demonstreze cum este mai bine in viata. Si dincolo de asta orice intalnire nereusita pentru tine aduce un plus:

  1. Comparatia. Ce-am avut si ce-am pierdut este poate cazul care iti demonstreaza ca ceea ce ai avut este de un efect aparte. Iti dai seama ca trebuia sa apreciezi mai mult aspectele pe care le aveai, ca persoanele de valoare nu se abandoneaza din cele mai mici greseli. O scurta evaluare a trecutului nu ar strica.
  2. Ai mai multa incredere in tine si in ceea ce iti doresti. Ca o convingere a ceea ce iti doresti de la viata, ca o convingere a modului in care gandesti si ca faci bine ceea ce faci ai parte de o caramida in plus la zidul solid al crezului tau in viata.
  3. Descoperi ce poti si ce nu poti. Sa admitem ca totul este parca o aventura aparte. Fiecare in parte are ideile sale ce ti le impartaseste si asta face ca tu sa fii provocat sa gasesti o cale de a comunica cu orice persoana indiferent de statut social, fiananciar si asa mai departe. Descoperi daca se merita, daca ai putea accepta conceptiile unei persoane, greselile sau intentiile unora.
  4. Nu in ultimul rand poate ca ai parte de o lectie de viata care sa iti aminteasca ca o alarma ca ar trebui sa mai schimbi foaia.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *