Frumusete

Întâmpină vara cu o nouă coafură – Stailer te ajută

Stailer

Venirea pe neașteptate a sezonului cald nu trebuie să te ia pe nepregătite. Dacă ai aruncat deja în dulap hainele groase și ți-ai pregătit rochița vaporoasă de vară, cu siguranță că te-ai gândit și la aranjarea coafurii în ton cu vremea frumoasă de afară. Mai ales că acum poți să-ți aplici ușor o vopsea sau să optezi pentru un coafat lejer, la unui dintre saloanele din apropierea ta. Iar dacă nu ai reușit încă să-ți faci o programare, Stailer vine în sprijinul tău cu o aplicație, cu ajutorul căreia nu mai ai nevoie să dai nici măcar un simplu telefon pentru asta. Cum e posibil acest lucru? Îți vom explica în rândurile ce urmează.

Cum funcționează aplicația Stailer

Trebuie să îți aducem aminte că Stailer este aplicație ce pune în contact direct furnizorii de produse și servicii din industria de beauty cu clienții potențiali sau existenți. Din acest punct de vedere, funcționarea este una extrem de facilă. Simpla descărcare de pe magazinul virtual, de pe orice dispozitiv mobil modern, te va aduce mai aproape de o programare la unul din cele peste o mie de saloane partenere ale aplicației. 

După ce ai dat accept pentru identificarea locației pe telefonul mobil, aplicația îți va afișa aproape instantaneu unele dintre cele mai apropiate saloane de înfrumusețare, în baza localizării GPS. Dacă acestea nu corespund cerințelor tale, nu îți rămâne decât să procedezi tu însuți la căutarea unui salon în conformitate cu dorințele tale. Ai de completat doar câteva câmpuri prin care bifezi orașul, genul (bărbat sau femeie) și tipul de serviciu dorit. Iar dacă ai căutat, spre exemplu, salon coafura Timisoara, pe ecran îți vor fi afișate saloanele din acest oraș care corespund filtrelor selectate de tine. Iar de aici, alegerea îți aparține. 

Stailer nu este doar despre coafura

Să nu crezi însă că aplicația Stailer este doar despre coafură. După cum spuneam, printre partenerii înscriși în această aplicație se numără peste 1000 de saloane care oferă servicii în acest vast domeniu, care merg de la frizerie și coafură, manichiură și pedichiură, machiaj și pensat, până la servicii profesionale de epilare totală sau remodelare corporală, cu ajutorul unor performante ustensile și aparaturi. De asemenea, dacă dorești să te simți în formă și cu o piele bronzată uniform, poți alege dintre saloanele de masaj de relaxare sau de bronzare. Odată ce te-ai hotărât asupra unui salon ori serviciu, rămâne la latitudinea ta să mergi mai departe în obținerea unei programări. 

Să nu crezi însă că ai de făcut prea mulți pași pentru aceasta. Odată ce ai vizualizat fotografiile sau ofertele de preț afișate în dreptul fiecărui serviciu oferit, poți citi recenziile clienților mulțumiți de serviciile saloanelor respective. Iar în cazul în care ai luat deja o hotărâre, simpla confirmare a programării va fi de ajuns, iar în schimb vei primi un mesaj de confirmare din partea salonului. 

Pentru a afla toate detaliile privind descărcarea și instalarea aplicației Stailer, citește și aici sau trimite un mesaj la support@stailer.ro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *