iubire

Dragostea este destul de greu de definit, incat de la poeti si psihologi au incercat sa dea cate o semnificatie a acestui cuvant, care mai apoi a fost transformat in sentiment si fenomen. Dincolo de explicatia logica  ca a iubi vine de la inima si implicit din ceea ce ne transmite inima, terminologia a ajuns sa spuna ca are rezultate nenumarate.

Iubirea e cea care face lucrurile mai frumoase, mai placute, in timp ce oamenii spun ca este imposibil sa iubesti neconditionat pe cineva. A crede in iubirea neconditionata este o arta, a iubi este un fapt neconditionat si nu necesita o mare gandire, atiune sau credinta. Numai tu poti decide daca si cum poti iubi, pe cine si in ce modalitate, incat sa crezi ca dragostea neconditionata este urmatorul lucru de bifat pe lista din aceasta viata.

Definirea unei iubiri neconditionate

Primul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare este sa gasesti tipul de dragoste care este neconditionata, care nu iti impune reguli sau orice alte principii, sa stii ca iubesti din suflet si cu toata personalitatea ta. Iubirea neconditionata inseamna sa iubesti pe celalalt in esenta sa, cu bune si cu rele, indiferent daca are un caracter bun sau mai putin bun.

Trebuie sa realizati ca a iubi pe cineva neconditionat nu inseamna sa fiti legat la ochi si sa nu mai vedeti realitatea, sa mergeti cu asa zisa pereche de „ochelari de cal”. Tipul de iubire se poate modifica in functie de actiuni, de conexiunea cu realitatea, de personalitate precum si de evenimentele care curg in viata noastra.

A considera o iubire romantica una neconditionala nu este cea mai buna cauzalitate, pentru ca asa cum un parteneriat de afaceri se bazeaza pe o relatie profesionista, asa si iubirea trebuie sa aiba o relatie aparte, unica si plina de propriile momente si sentimente. Bineinteles ca nu iti poti iubi sotia in acelasi mod in care iti iubesti copilul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *