In Hawaii sau cum se perpetueaza mitul despre greci exista o placere maxima pentru timpul petrecut dupa bunul plac. Pana la urma cui nu i-ar face placere astfel? Nu pun prea mare pret pe ceea ce inseamna bun material astfel ca ne pot oferi prin exemplul lor lectii despre viata fericita:

  1. Puterea comunitatii, puterea prietenilor. Nu este deloc ideea in sine de a fi un om slab care isi cauta un sprijin. Pur si simplu a te simti bine in preajma prietenilor si a avea mereu un umar de ajutor conteaza intr-o viata echilibrata.
  2. Viata oricum trece in ritmul sau asa ca cel putin putem sa punem un accent pe modul in care petrecem clipele. Aici timpul parca are o alta notiune. Acestia sunt calmi, linistiti si cu mintea limpede.
  3. Viata libera. Pare greu de crezut insa sa o iei de la zero nu este imposibil. Lasa totul in urma, schimba directia si nu te sfii sa iti incerci norocul si intr-o altfel de maniera.
  4. Ceea ce pare mic poate fi de fapt cu mult mai interesant si mai important decat ceea ce pare. Apreciaza lucrurile marunte din viata ta. Si daca te vei gasi in Hawaii in aceasta viata simpla priveliste este cea care itia duce un suflu nou, un aer fresh si o stare de bine, cea care iti aduce aminte ca trebuie doar sa fii multumit cu tine si binecuvantat sa te afli intr-un colt de rai.
  5. Iubirea este esenta spun cei care traiesc aici. Privind in jur chiar si ceea ce inseamna privelistea din jur, a vulcanilor este cea care sa aminteasca ca iubirea este totul in viata.
  6. Accepta ceea ce esti si nu cauta sa fii altceva, din ceea ce altii ar spune.

Si povestea poate continua insa pana sa ne grabim sa ne luam nitel timp sa intelegem aceste lucruri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *